petak, 28. listopada 2016.

Kako liberalizam pripravlja teren islamizaciji

Da ljevica i inače "naprednjaci" surađuju s Islamom, to nam je poznato, kristalno jasno, i potpuno provjerljivo.



[Francuske feminstkinje u protestiraju sa muslimankama protiv islamofobije.]

Lako je shvatljivo zašto je tako: dijele istog neprijatelja, kršćansku civilizaciju koju žele srušiti.

Nakon njenog rušenja ili barem velikoj jačanja islamskih struja, "naprednjaci" će biti smrvljeni od Islama, kako se desilo Homeinovim "prijateljima" - korisnim budalama kako bi rekao Lenjin. Pokret Oslobođenja je dao podršku Homeiniju u Parizu,


[Homeini pri klanjanju u Parizu. Drugi s ljeva je današnji predsjednik Hasan Rahaní. Izvor: Reddit]


misleći se iskoristiti starom lisicom, ali ishod znamo. Obje ideologije su bitno revolucionarne; stave svoj cilj iznad svega, i svako drugo sredstvo je opravdano istim. Zbog toga su komunisti koristili termin "eliminirati" toga i toga, jer je bio ometanje na ostvarenju cilja. Bitan je "cilj", a "ubojstvo" ima moralni prizvuk i stoga nije poželjan kao termini. "Eliminirati" znači otkloniti prepreku za izvršenje cilja, koji opravdava sve drugo.

U Islamu je bitan sam "Islam", a sve drugo mu je podvrgnuto. Stoga, smaknuti "nevjernika" je "dobro" dijelo, jer služi cilju.

Ali postoji jedan aspekt o kojem se razmišlja vrlo malo, makar imao ključno mjesto u islamizaciji. To je liberalizam. Ideologija koja stavlja na prvo mjesto ljudsku slobodu, bolje reći čovjeka kao osnovno mjerilo svih stvari, koja se u praksi izražava... preko kupovne moči: imaš li novaca, imati ćeš i slobodu. 

Suštinski, liberalizam daje slobodu samo imućnima, i daje im osim toga zemlju, posjede, nekretnine i okretnine... vlast. Liberalizam je uzrok vlasti tkzv. tajkuna i bestidnika, bahatih i surovih nemilosnika koji podvrgavaju sebi imanja i živote dovode njima u službu. Novac je sve u njihovoj bijednoj filozofiji; mnogo govoriti o "slobodi", a učinti mase i mase običnog svijeta svojim robovima. Samim tim što imaju "lovu".

To je liberalizam, danas u vihoru na cijelom Zapadu, a kod nas u svojim ponajgorim oblicima. Ta čuvena "sloboda" o kojoj smo sanjali 89', prerodila se u odvratnu moru.

I što nam donosi ta velebna "sloboda", što ima ta Evropa i Zapad da donesu u ova naša brda i doline i drago nam more? Evo, mala pretraga pokazuje nam zapadne političare-bludnice u prodajući se za šaku dolara ("šaka" biti će nekoliko milijuna, ali nazovimo je "šaka", jer ništa drugo nije do taj sram):


[Predsjednik španjolske regije Castilla-La Mancha pri uručenju nagrade jednoj - ta nije jedina - ženi isto tako jednog saudijskog princa]

Ovih par linija bile bi dovoljne za uvidjeti da bilo koji politički sustav ne može se bazirati samo na paktovima među ljudima, bio koji god oblik vladajućeg poretka. Mora postojati neka norma, više načelo koje će služiti kao kočnica kad neka suluda skupina htjedne se zaputiti prema paklu.

Zapadne demokracije, makar promovirane iz masonskih loža, bile su sagrađene na društvima kršćanske tradicije, kršćanskog civilizacijskog korijena. Sam liberalni politički filozof, Alexis de Tocqueville u svom djelu Demokracija u Americi (1835-1840), upozorava na bitnu ulogu kršćanstva kao uticajnog faktora za ustanovljenje demokratske republike (također je skrećao važnost na opasnost koju prikriva demokracija u samom svom funkcioniranju i koja se može dovesti do izvjesnog despotizma - mislim da je ovdje ostao kratak). No, prošla su desetljeća, i debela desetljeća, i sada opažamo zgraženi kako gubljenjem kršćanske osnove društva prekrasne šume prelaze u sažgana pruća, bez lišća i slasti. I slijepac može vidjeti da smo došli u ulicu bez izlaza, i da liberalizam, zajedno sa "napretkom i naprednjaštvom" bilo kojeg tipa i prezimena, ne dovodi nam ništa dobro. Bilo koji politički sustava traži jedan gornji limes, granicu u koju se ne smije dirati glasovanje. Ukoliko se to pravilo skrši, nestaće i Država koja nas je vidjela roditi se, i mi nju.

Prije nego što zaključim ovo jednostavno razmišljanje, ali ne manje istinito, predstaviti ću jedan primjer koji mi je poslužio kao osnova za ovaj članak. Naime, Večernji list (i Poskok preko njega) prenosi odjek koji je u Daily Mail dobio gradnja čisto arapskog naselja u Tarčinu, BiH. Pretpostavljam da se ne zgražavaju previše, jer oni tamo u Velikoj Britaniji imaju madrasa gdje se pokazuje kako se sijeku ruke po Šariji, kako treba smrtno kazniti homoseksualce, njihov prefini odnos prema suprugama, i sl.


"Naš" narod nije još dovoljno naučen na ovakve stvari. Da netko ne može ići nekim djelom tvoje zemlje jer je to tamo netko drugi kupio, i ti si samo jedno pseto kraj ulaza.

Tu se ispunja princip: plati, i zemlja je tvoja. Plati, i dobiti ćeš prava. Nije bitno da li poštuješ zemlju u koju si došao, kakve to ima veze? Ti si gazda, ti si platio. Tvoj je zakon ovdje, jer ti ga daju tvoje pare. 

Svakako, unutra imati ćeš sva svoja prava na koja si naučio. Hoćeš li uzeti jednu curicu od osam godina za ženu? Tko će reći da to ne može imati? Tko će mu zabraniti? Tko tu može ući?

Ovih dana je umrla jedna curica od osam godina u Jemenu, nakon prve "bračne noći" s jednom budalom od 40 godina. Životinja ju je rasturila iznutra, i djevojčica je umrla od krvarenja. Zločin ne da se htio prikriti, već nije priznat od "vlasti", ali pripovjeđen od svjedoka vjenčanja... i liječnika u bolnici, i ukopa.

Ali sestre moje drage, prosvedujete i shvaćam i žalim vas neopisivo,


[Protest žena u Jemenu protiv vjenčanja djevojčica]

ali sjetite se prvo da je sam Muhamed općio sa Aišom kad joj je bilo devet godina.

I kod nas u Tarčinu prosveduju. Ali hoćeš li SDA? Eto, to je SDA, dragi moji, ukoliko to niste znali, a teško i krvavo ćete to naučiti. Sve ovo, i gore, prijeti vama... a i NAMA. 

Osvjestite se dok još imate vremena.

Što je 150.000 eura za ove što dolaze iz Kuvajta za nastaniti se i ovdje? To im je sića... njima, koji se služe osnovnim principom liberalizma: plati i imati ćeš prava.

Ostaje očigledno da nam je neoliberalizam vanjski oblik našeg najvećeg neprijatelja. Ta njihova "sloboda" na dnu je samo novca i onog koji ga posjeduje... makar ti bio najveći dušmanin.




1 komentar:

  1. Pedofilčina, ubojica i pljačkaš stvorio sotoniziranu recikliranu verziju židovstva i kršćanstva nazvanu islam čiji je jedini cilj bio zaustaviti širenje Kristovog nauka. Ovaj gore narečni članak je "krasan" primjer originalnog muhamedanstva. A neuke i intelektualno lijene zapadne naivčine i dalje puše umivenu priču o islamu kao religiji nenasilja. Ovi naši domaći muhamedanci su se samo prilagodili mentalitetu i kulturi većine i iz konteksta izvlače iz onog što se naziva kur*an samo ono što godi humanističkoliberalnim ušima zapadnjaka. Kada jednom, u po svemu sudeći prilićno bliskoj budućnosti, postanu većinski dio zapadnog društva brzo će promjeniti ploću u "allahu ekber" ili u prijevodu "gazi pseta nevjernička".

    OdgovoriIzbriši