nedjelja, 22. studenoga 2015.

Otvorene granice, samoubojstvo Evrope

Ovaj video je bio na Youtube, ali i brzo dokinut. Sada se nalazi na ruskoj verziji zvanoj rutube.

Može se vidjeti na ovoj poveznici (kliknite na ovaj red). 



Jezik je uglavnom engleski, ali slova su španjolska. Poptuni prijevo je ispod, ali preporučujemo vidjeti video:


Atena, Grčka

Njemačka trpi pritisak drastičnog broja izbjeglica 2015. Vjeruje se da ih ima kojih 1,5 milijuna.
Ne dostiže biblijske nivoe, ali je definitivno jedna vrsta izlaska. Inmigranti su u gužvi na kolodvoru u Budumpešti, odučujući prijeći pješke stotine kilometara do Njemačke, koju smatraju Obećanom Zemljom.

Druga strana ove tragedije jest kako će se promijeniti Evropa. Ne zapadni migranti već desetljećima dolaze u Evropu, i njene vlade se negiraju staviti kraj tom fenomenu.
(0:44) Strah nas je (govori jedna žena na otoku Lesbos, Grčka), stalno smo u opasnosti, svake minute. Ulaze... policija. Hoće se ubiti među sobom. Morate nešto učiniti, netko nas mora zaštiti! U našim su domovima! Mi smo ovdje žrtve, ne oni. Želimo živjeti kako smo prije živjeli. Želimo imati naš život kojeg su nam ugrabili! Mi nismo u ratu, oni su! Moraju ih odvesti odavde, ovo je jedan grad, ne neko mjesto za svijet... poput njih!

(Hodža, 1:10) Žele umrijeti!, izgubili su plodnost! Zato traže plodnost od nas. Mi ćemo im dati plodnost! Imati ćemo djecu sa njima! Prihvatite „izbjeglice“!, ubrzo ćemo ih ujediniti u ime Kalifata koji treba doći.
(1:37, viče jedan crnac) Šta je? Pare!, pare!, pare!

(2:00) Gdje idemo? U Njemačku!
(do 3:26, prikaz kaosa i nasilja, onda:) Rastući broj osoba pita se, suštinski: Ukoliko politički sustav nastavlja proturivati svoj raspored, od sada pa do 5, 10, 20 godina... koliko njemaca će ostati u Njemačkoj? Koliko francuza u Francuskoj? Koliko engleza u Engleskoj?
Francuski pisac Renaud Camus zove ovaj nadolazak „Velika zamjena“, te izjavljuje da je nešto najznačajnije što će se dogoditi u Francuskoj od XV stoljeća.
(Sarkozy) Koji je cilj? Cilj je suočiti se međurasnom braku (nametnutom od EU). Ne radi se o jednoj opciji, već obavezi. Ukoliko dobrovoljstvo ne funkcionira za Republiku, onda će Država intervenirati sa nametnutim mjerama. Trebamo se mjenjati, prema tome promijeniti ćemo se!
Teško je netko mogao zamisliti prije dvadeset godina, da će se francusko vlastito pučanstvo promjeniti u manjinu u brzom opadanju.

London je postao tako etnički „različit“ da su bijeli britanci sada manjina. Bjele obitelji u Birminghamu biti će manjinska etnička grupa po prvi put. Demografska grupa koja najbrže raste jest muslimanska. Muhamed je najpopularnije ime trenutno u Londonu među novorođenom djecom. Visoka stopa nataliteta muslimana brzo mjenja političku panoramu. Imran očekuje zamjeniti belgijski zakon Šarijom, uključujući sjecanje ruke zbog krađe, kamenovanjem zbog bludnosti i smrtnom kaznom za homoseksualce.
Ako nas žele nadvladati, ili nešto slično, ne znam, možda žele početi ženiti se sa četiri žene i imati puno djece... Počnite sa tim. Možda ćete imati tako neku mogućnost, ali ne vjerujem.
Jedna od stvari koju je muslimanska inmigracija izgleda donijela u Norvešku jest ono št ovdje zovu „epidemija silovanja“. Zadnje statistike policije objavljuju da u glavnom gradu Oslu 100% silovanja je bilo počinjeno od ne zapadnih inmigranata, i 9 od svakih 10 žrtava bile su rođene norveškinje.
Prave gay paradu u četvrti sa muslimanskom većinom u Stokholmu, i plaši se da bi mogla povećati tenzije između lokalnih žitelja i manifestanata.
Koja je provokacija? Provociramo muslimanski živalj ovdje.
Jebite se! Govneni pederi! Napolje, napolje, napolje!
Anders Borg: Jednostavno, SAD nam donosi ove migrante, vi vodite rat i mi primamo izbjeglice.
Informe Ujedinjenih Naroda označuje da će Švedska biti zemlja trećeg svijeta za 15 godina, ispod Libije i Bugarske.

Dječija TV, Švedska: Ovo je moja zemlja, ovo je tvoja zemlja. Uživam dijeliti ga s tobom! Moja zemlja je tvoja! Moja zemlja ti pripada!
Nema drugog puta do pobjede, osim preko žrtve i Džihada za Alaha.
Šveđani koji se ne slažu sa ovim planom izlažu se riziku da budu zvani rasistima, fašistima, pa i nacistima.
(6:46) Postoje slike Revolucionarnog Fronta dok razaraju kuću sumnjivog radi „fašizma“. To je jedan od mnogih napada koje snimaju i objavljuju na internetu.
Kao odgovor jednom kritičaru azila, viču: „Nacisti napolje, nacisti napolje!“

Walter Lubke (6:56) Ako ne predstavljaš multikulturalne vrijednosti slobodan si za ostaviti Njemačku bilo kojeg trenutka ukoliko se ne slažeš. Sloboda je svakog njemca.
Gregor Gysi (njemačka ljevica): Moramo se suprostaviti „nacistimi“. Samim tim na osnovu onoga što se dogodilo između 1933 i 1945 obvezuje nas tretirati dobro izbjeglice. Osim toga, još jedno. Svake godine umire više njemaca nego što se rodi. Ovo se događa bazično jer nacisti nisu tako dobri imajući porod i zbog toga ovise od inmigranata iz stranih zemalja.
Nije bitno što inmigracijski model Švedske totalno propada. Ako neki stranac (šveđanin) dođe u Rosengard, ne usuđuje se gledati nas u oči. Jer će ga pitati: šta gledaš? Prebiti će ga i pobjeći će. Jednom su uhvatili jednog šveđanina, odsjekoše mu uho, razbiše mu kola i rekoše mu: „napolje odavde, napolje!“

Ocjene u švedskim školama padaju drastično, i kriminal je ogromno skočio u nekim zonama.
(Cameron:) Očekujem da svi oni, i bilo koja osoba u Velikoj Britaniji, razmišlja o univerzalnim vrijednostima koje predstavlja ramazan, i o doprinosu koji su načinili muslimani našoj zemlji.
Velika Britanija u pako! (Nekoliko puta)
Ne mogu vjerovati onom što vidim, nikad prije nisam mogla vidjeti nešto slično, na ovom nivou.
Merkel tvrdi da ćemo to postići. Da, postiči ćemo to. Direktno u kolektivnu propast.
Mislim da je jedan vrlo važan znak za vas, da Islam, kako je rekao Predsjednik Wulff, već pripada Njemačkoj.

Biti ćeš musliman! Tvoja djeca biti će muslimani! Tvoj sin bit će musliman!
Barem 1.400 djece su trpjeli strahovite perverzije tokom 16 godina. Djeca žrtve silovanja, trgovanja, udarane i nekad rošene benzinom. Svi počinioci su bili pakistanskog porijekla.
Cameron: Ramazan Mubarak svima vama.
Njemačka: „20 milijuna muslimana u 2020.“ S muslimanskom inmigracijom u Evropu, i nedostatkom volje evropljana za sklapati brakove i imati djecu, svakih 100 osoba biti će zamjenjene sa 80. Deset godina poslije, tih osamdeset biti će zamjenjeni sa 60, i 60 sa 40. I tih 40 biti će 10 deceniju poslije. I 20 godina kasnije, neće ostati niti jedan od njih!

Nick Griffin, zastupnik u Euro Parlamentu (2009-2009) Nacionalna Britanska Partija: Od tada, široki savez ljevičara, kapitalista i sionističkih suprematista (prikazan poster jednog dnevnika: EU treba „razoriti nacionalnu homogeniju“, izjavljuje Predsjednik migrantskog odjela Ujedinjenih Naroda), nastojali su promicati inmigraciju i križanje s otvorenim ciljem učiniti nestati nas iz naših vlastitih zemalja. Prvo, njihovi „nadničari“ bili su „privremeni radnici“. Nakon toga, „multirasni eksperiment“, poslije „izbjeglice“. Poslije, odgovor na pučanstvo u deklinaciji (prikazan plakat: „Njemačka ima najmanju stopu nataliteta u svijetu, prema jednom istraživanju.“). Razne isprike, razne laži. Istiniti cilj ostaje isti: Najveći genocid u ljudskoj povijesti.
(Odgovara mu jedna zastupnica:) Trebali biste se stidjeti zbog rasističkih i ksenofobnih termina. Je li vaša politika ozbiljna? Ili samo vičete?
(Odgovara joj zastupnik:) Vi ste ta koja viče, jer očigledno, istina boli. Imam jedan konstruktivni prijedlog za pomoći tim siromašnim azilantima iz Afrike: Dati im do znanja da ne mogu doći ovamo, tako neće nastojati preći preko mora, ginući u velikom broju. Najbolje za njih jest da bijelci izađu iz njihovih zemalja, tako će moći živjeti u miru u svojim zemljama, i mi evropljani u miru u našim. Hvala.
(Islamski propovijednik:) S vremenom, Evropa će se promijeniti u jedinu Islamsku Državau koja neće poznavati drugu stvar osim ove: „Nema drugog Boga osim Alaha, i Muhamed je njegov prorok.“
Škola u Boltonu, Velika Britanija (10:30 videa): „Neka Alah ostavi siročad njihovu djecu!“ „Neka Alah učini teško njihovim ženama!“ „Neka Alah dadne pobjedu Islamu u svakom mjestu!“ „Alah Akbar! Alah Akbar!“

Frankfurt, Njemačka (dočekuju radosnim uzvicima inmigrante). Mađarska: nogom udara policajca. „Ne, idemo!“  „Idemo u Njemačku!“
Dok neki od mještana tek dolaze iz Sirijskog konflikta, mnogi drugi ne. Ovdje ima afganaca, senegalaca, albanaca, pakistanaca i bangladešanaca. Dosađujemo se mnogo ovdje, samo možeš jesti, spavati, koristiti spor internet, tako je loš... Salzau je malo mjesto od 36 pučana u zabačenom Holsteinu u Švicarskoj. Vlast je smjestila 320 inmigranata u ispražnjenom dvorcu mjesta. Instalacije su veličanstvene. „Problem je što nemamo mnogo za raditi ovdje, potrebne su nam aktivnosti. Potrebno nam je znati koja je naša budućnost ovdje.“ „Hrana je jako loša, čak i za jednog psa. Ovo je za žene.“

(Crnac baca sok u smeće, i prezirno govori, 12:08) „Sok od voća sa 15% šećera!“ Žalio se tražilac azila s obzirom na pakete za hranu. Radi žalbi, Bavarska će dati novac (u gotovini) direktno inmigrantima nakon siječnja. „Želim novac jer hoću pušiti i poslati novac majci u Siriji“.
Inmigranti protestuju, smještaju se vani, neće ići u centar za azil. „Hrvati su mi govorili da je ovdje dobro, dobro, dobro. Idemo u Njemačku jer je ovdje dobra lova.“
Koncert, „Glasovi za izbjeglice!“ Danas, u ovom scenariju: Conchita Wurst!
„Pomozite nam, spavamo u lošim uvjetima, nastojte pomoći nam!, umiremo, umiremo!“ (Govori jedan crnac u logoru). „Molimo vas, molimo vas“. „Dolazim ih Gane, toliki smo ovdje! Dolazimo iz cijele Afrike: Gambia, Obala Slonovače... Dođite, gledajte, gledajte... Nije dobro, nije dobro. Voda, voda, ovo nije dobro.“

Donald Trump (13:25) Opažam ove izbjeglice, i vidim sav ovaj narod. Hoću reći... Muškarci su, većina su muškarci, i jaki. Ovi ljudi su fizički jaki i mladi. Izgledaju vojnici u najboljem momentu. Gledajte, Evropa će ovo morati obraditi, ali imati će nerede u Njemačkoj. Ono što se događa u Njemačkoj... Uvijek sam mislio da je Merkel bila veliki lider, ali ono što je načinila u Njemačkoj je velika ludost. Velika ludost, primaju svaku vrst napada. (Voditelj:) Hoćete reći dozvoljavajući ulazak izbjeglica? Dopuštajući ući tolikima (odgovara Trump).
Crnac: Zahtijevamo naše pravo za ostati ovdje! Ovdje smo da ostanemo! Bez obzira na ono što će biti!
Jedan arapin: Vaša demokracija je anti demokracija. Samo je za vas. Jer ste rasisti.
Nećemo vas se plašiti, jer nas je sve više i jači smo nego jučer, i sutra ćemo biti još jači! I pobijetiditi ćemo vas!

Minhen: Ovo je cilj njihovog putovanja. Obični njemački svijet bio je tu da im aplaudira. Izvandredno! Ljudi nudeći im vodu. Dobrodošli u Njemačku! Kako se osjećaš?
Yuri Bezmenov, Direktor KGB: Psihološki šok kad vide budućnost, ono što lijepa društvo jednakosti i pravde znači u praksi, učiniti će da će se očigledno pobuniti. Demoralizirana osoba je nesposobna ocijeniti istinitu informaciju. Činjenice im ne kažu ništa. Pa čak i ako ih zatrpam informacijama, sa pravim dokazima, dokumentima, slikama, neće ih htjeti prihvatiti, unatoč obilja informacija. Nitko ne može doći do razumnih zaključaka. U interesu za zaštiti same sebe, svoje obitelji, zajednicu i zemlju.
„Izbeglice su dobrodošle ovdje!“ (Ponavljaju grupe antifašista. Opaska: dobivaju financije i logističku pomoće od obavještajnih službi; dio su arsenala psihološke borbe protiv raznih nacija. Viču:) „Nikad više Njemačka, nikad više!“ „Dug život izdaji majci domovini i naciji!“
Djeca: „Dug život internacionalnoj solidarnosti!“

Djeca pjevaju: „U Ateni ili Africi, bijel ili crn, domaći ili stran, volimo svu djecu jednako.“
83% od 200 učenika škole Rutti su stranog porijekla. „Njemci uvijek sijedaju pozadi. Uvijek su sami.“ „Kako ih ostali tretiraju?“ (Pita novinar) „Vičemo na njih, bijemo ih (vidi se kako ih šamaraju), ako ih vidimo da hodaju blizu, udaramo ih iz zabave.“ Novinar: „Brane li se njemci?“ „Ne, plaše se“. „Svaki dan nas je sve više. Vi njemci nemate djece. Kao mnogo imate dvoje djece, mi imamo 7-8. Razumiješ kolega? I ako uzmemo četiri žene, imamo 22 djece. Tako čini Alah (blagoslovljeno njegovo ime), Bog svemogući, da vas osvojimo. Ne preko rata, ovdje u Njemačkoj, već stopom nataliteta, u prvom redu. U drugom redu, ženimo se vašim kćerima. I tvoja kćer nositi će veo. Tvoja kćer udati će se za jednog bradonju.“

„Besplatni poljupci za izbjeglice“. (Bijela cura grli izbjeglicu 16:47). „Dobrodošli izbjeglice“. (Plakat nose bijele djevojke).
Problemi, problemi ovdje. Novinar: „koji problem?“. „Velike lopte, velike, doista. Rekle su mi: 'radi seks s bilo kojom, ili učini nešto'“
Ovdje nas je 400 u našem logoru, u redu? Kako mogu dovesti neku curu ovdje? Ona bi rekla: „Imati seks sa 400?, sranje!“

U kampusu Madgeburga ovog jutra jedna djevojka od 19 godina bila je napadnuta i silovana malo prije 4:00 izjutra. „Nažalost nismo mogli je ispitati jer je trenutno u bolnici radi ozljeda“. Već je četvrti slučaj u malo više od nekoliko tjedana. Početkom desetog jedna djevojka od 24 godine bila je brutalno silovana na groblju. Dva tjedna prije, dvije djevojke od 19 godina bile bile su napadnute. Osjećaj nesigurnosti među stanovnicima Madgeburga je veliko. S obzirom na napade koji su izvršeni do sada policija traži ove ljude. Imaju oko 30 godina i svjedoci i h opisuju kao osobe istočnog izgleda.
Čak i ako ih izložiš autentičnoj informaciji, ne možeš promjeniti bazičnu percepciju i logično djelovanje. Negirati će se vjerovati sve dok ne dobije nogom u debelu guzicu (Govori Direktor KGB).

U Chemintz, jedna djevojčica od 7 godina vozila je biciklo poslije podne. U parku je nepoznata osoba zaustavi. Upravo kraj tog parka taj čovjek ju je zavezao i skinuvši je sa bicikla, silovavši djevojčicu od sedam godina. Njena majka je bila vrlo blizu, ali nije primjetila nezgodu, sve dok djevojčica ne dotrča plačući do nje. „Djevojčica je opisala istočnjački aspekt ili sjeverno afrički osobe koja ju je silovala“.
Prikazuju djecu koja dočekuju izbjeglice.


Barbara Lerner: Evropa nije još naučila biti multikulturna. Vjerujem da ćemo imatiudio u zadaći ove transformacije, koja MORA se dogoditi. Evropa neće biti... više ono monolitičko društvo koje je bilo u prošlosti. Židovi će biti u centru ovog procesa. Ovo je jedna ogromna transformacija Evrope. Sada dolazi u multikulturnom vidu, i Židovi će biti gledani sa oprezom zbog naše uloge u vodstvu procesa. Ali bez ovog vodstva i bez ove transformacije, Evropa neće preživjeti.

DODATAK: KOJA JE IDEOLOŠKA POTPORA SVEGA OVOGA, UBRZO.

Nema komentara:

Objavi komentar