četvrtak, 31. listopada 2019.

Od Asiza Ivana Pavla II, do Franjine Pachamame: stupanj niže. Od otpada do idolopoklonstva

Imali smo priliku promatrati grozotu pustoši postavljenu na svetom mjestu, Bazilici Svetog Petra u Rimu. Čašćen je bio poganski idol Pachamama od amazonskih idolopoklonika (izmešanih sa pretpostavljenim katolicima).


U Asizu 1986. Ivan Pavao II je dopustio da statua Bude bude stavljena na svetohranište:


 Gdje je razlika između Asiza i Amazonske Sinode? U stupnju prema dolje. Time što su dozvolili idole u crkvi, tu su praktično na istom. Ali ovdje idu još dalje: uče katolike pjevati tim idolima.

Talijanska Biskupska Konferencija (vjerno prenosi Andrea Zambrano) je pripremila pjesmu Pachamami još u travnju ove godine (prema zadnjim informacijama; sve detaljno isplanirano):


 Dok u katedrali u Limi jednako pjevaju Pachamami:


 "Majko Zemljo, Pachamama, dolazimo ti pjevati".

Od otpada do idolatrije. Na ovom stadiju su razbojnici koji su zauzeli Stolicu Svetog Petra.

Ovo je sekvencija nagoviještena u Svetom Pismu i naučavana od Crkve: Veliki Otpad, Antikrist, Drugi Dolazak Našeg Gospodina Isusa Krista. 

Koliko će trajati vrijeme do pojave Antikrista, ne znamo. Ali prema onome čemu prisustvujemo, promatrajući što čini jedan od njegovih preteča, blizu smo. I dosta muka nas čeka preživjeti. Pripremimo duše.

Broj komentara: 10:

  1. Koliki danas mudro sute . Nije im zgodno u ovome trenutku nesto reci. Cekaju rasplet dogadjaja da se mogu prikloniti tamo kud ce vecina pa makar i krivo . Pocinje onaj trenutak kad se odvaja zito od kukolja, rdjave ribe od dobrih. Kao sto se kukolj nada da nece biti razlucen od zita , i losa riba od dobre tako i ljudski rod. Dobro je bilo kukolju medju zitom , i rdjavoj ribi medju dobrom. Tako i ljudima jer je Bog pustio da uzrastu, da sunce sije i kisa pada nad svima. I dobrima i losima. No nigdje nije receno da ce to tako vjecno trajati. Dolaze dani kad ce se morati stati pred upravitelja i poloziti racun. Bog poznaje svacije srce. On ne moze prevariti ni prevaren biti. Nitko nece ni slucajno ni greskom zavrsiti tamo gdje netreba. Ni u Paklu ni u Raju. Nema drugog nacina da se vidi tko je tko osim ovog sto se desava i sto ce se jos desavati. Spasit ce se onaj koji ustraje do kraja , u dobru na pravoj strani. Vremena je sve manje za promjenu strane, i za pokoru i za pokajanje. Trebat ce krvlju posvjedociti na cijoj si strani. Tada ce pravednici zasjati pred svojim Bogom. Bas kao sto su danu Isusova rodjenja i smrti prethodili znani dogadjaji , tako i ovi svi dogadjaji prethode glavnom dogadjaju. Stvari se ubrzano odvijaju i to sto neki ne zele promijeniti svoj zivot ne znaci da se jos nece desiti.
    Otk9,20,,Ipak se ljudi koji ne poginuse od tih zala ne odvratise od djela svojih ruku , tako da se vise ne klanjaju demonima i zlatnim, srebrenim , mjedenim, kamenim i drvenim idolima koji ne mogu ni vidjeti, ni cuti, ni hoditi. Ne odvratise se ni od svojih ubojstava, ni od svoga bluda , ni od svojih kradja." Zlato iako izgleda kao zlato ipak se u vatri kusa.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, Bergolio je prorečeni antipapa i, druga zvijer iz knjige Otkrivenja sv. Ivana apostola, onaj koji prethodi Antikristu, prvoj zvijeri kao što je Ivan Krstitelj prethodio Isusu Kristu. Ostalo je još malo vremena, nekoliko mjeseci, ili nekoliko godina do pojave same osobe Antikrista.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaki onaj koji zeli zivot svoj sacuvati izgubit ce ga. A tko ga izgubi poradi Isusa , naci ce ga. Sta koristi covjeku da cijeli svijet stekne a dusu svoju izgubi. Sto moze covjek dati za svoju otkupninu. Ako sjetveno zrno ne umre ne daje plod... Koliki danas ova i slicna Isusova upozorenja smatraju nevaznima. Spremni su cak kao neki ovdje na blogu reci onima koji ih navode da su plitki i zaostali , da nisu dubokoumni. Bilo kako bilo uskoro ce se svakom dati zavrsna prilika da pokaze zeli li oprati svoje haljine u Jaganjcevoj Presvetoj Krvi ili ce staviti na sebe zig zvjeri koji je vec pripremljen i stoji im nad glavom. Po cemu ce te to Gospodin prepoznati kad dodje. Ljubav za Boga je kod mnogih ohladnjela , a razarila im se prema svijetu i samima sebi. Mjeh sto jeci i cimbal sto zveci , to je zivot onih kojima je bog novac i pun trbuh. Skupljaci bogatstva na zemlji koje ce morati ostaviti ako im ga prethodno moljac, hrdja i lopov ne ukradu. Nebeske riznice su im prazne. Danomice se sjajno goste ne znajuci da se tove za dan klanja. Roditelji gdje su vam djeca u ovo predvecerje. Prerusavate li se i djeljate li tako svog idola, svoju pachamamu. Znate li da se takvo sto gadi Bogu. Badava vam sutra na Misu i groblje da zadobijete oprost jer ce vas Onaj kome se gadite prepoznati bez maske. Ispljunut ce vas iz svojih usta. A zna se tko se samo vraca na svoju bljuvotinu i tome cete pripasti.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  4. Kad u rijeku udje zagadjena voda neces piti iz nje, nego ces se vratiti uzvodno i preskociti otrovni pritok. Ici ces tada prema izvoru i neces dopustiti da te zahvati , napoji i odnese zagadjeni dio.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  5. Kome je Pacha mama tome BOG nije Otac!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ako sam dosad i imao ozbiljne sumnje oko Bergoglijeve ispravnosti i oko toga je li on pravi papa( a jesam), onda više nemam:
    Jorge Mario Bergoglio za mene NIJE PAPA, niti je bio iako sam ga nekad smatrao papom. Zahvaljujem prvo blagoslovljenom Bogu što mi je, vjerujem dao milost da ovo spoznam, ne po mojim zaslugama, nego po Božjoj milosti, jer nisam dostojan da se hvalim svojim uistinu skromnim i malobrojnim dobrim djelima, a onda i poštovanom blogeru O dosta toga i što dublje, a također i blogerima Tomi Blizancu i Emilu Brusiću(mislim na njegove članke prije nego je otišao u raskol) na tome što su mi rasvjetlili svojim člancima Bergoglija i njegovu modernističku bandu, poput Marxa, Chupicha, McCarricka, Martina itd.

    Danas mogu reći da sam prihvatio sedevakantistički stav, nadam se da nisam pogriješio jer mi je vjera zbilja bitna. A sad, kako ćemo svi mi dalje ići, rasti u vjeri i boriti se sa uljezima poput Bergoglija, ovisi o Božjoj milosti i nama samima. Primimo se posla, molitve, dobrih djela i posta!

    OdgovoriIzbriši
  7. PISMO PROTESTANTU

    Evo , dosao je i taj dan kad ti moram priznati da si konacno u pravu. Katolici se , kao sto Bog i cijeli svijet vidi, klanjaju idolima. Klanjaju se nekakvim ljudskih ruku rezbarijama donesenim iz najdublje mracne sume od najzatucanijih plemena, stuju ih, caste , stite, i postuju. Umjesto da ih uniste i evangeliziraju oni se privikavaju na pogane obicaje tih naroda . Jos ih zovu , povladjivaju im i traze. Nemoguce se je opravdati od toga pred vama. Nemoguce vam je objasniti kao sto smo mogli objasniti zasto stujemo slike i kipove Isusa , Marije i Svetaca. Nemoguce vam je ovo sad objasniti jer je ovo teski grijeh. Napravljen smisljeno, odlucno, svjesno, svojom voljom . To je grijeh svakog krscanina koji suti, pa i vas protestanata ako sutite. A sute svi. Od prvog do zadnjeg. Sute oni koji se i onako slabo cuju , bake i djedovi, sute roditelji , djeca, pobozni puk, sute obicni svecenici , redovnici, sute cijeli samostani, biskupije, sute kardinalski zborovi... Sute i odobravaju. Svaki koji sada suti taj se klanja i prihvaca grozotu pustosi na mjestu gdje ne smije biti. Koliki su sutjeli a samo je ratnik Pinhas uzeo koplje i svidio se Bogu. Sutnja u ovome trenutku nije nista drugo doli odobravanje onog sto cine pastiri. A tko su takvi pastiri ako li ne oni vuci preobuceni u janjecu kozu. Oni koji su zasjeli na Petrovu Stolicu , preuzeli crkve ,pismoznanci i farizeji ovoga doba. Oni koji svojim sinodama iskrivljuju Pravo Pismo i zavode narod. Zato sutnjom pristajete uz njih i iduci za njima ici cete na stranu kamo vas vode. Kasno ce vam biti tada reci , mi ne zelimo na tu stranu jer cete vec biti na toj strani. I sad ste vec na toj strani. Osvjestit cete se tek tada , poput onog bogatasa koji se svakodnevice sjajno gostio. Prekasno je bilo njegvo osvestenje u paklu ognjenom. Sudite jer cete i andjelima suditi , pisano je. A tko ce im suditi ako ne samo oni koji ce moci stajati uz Isusa nasega Gospodina. Ne zanosite se , sad je vrijeme suda. Onaj koji osudi pravedno , nece biti sudjen. Prosudjujte.
    Eto , ovo pisem protestantima, neka znaju da su od sada u pravu. Ako vas se htjelo privuci nazad kuci , u ocinski dom , ne idite. Ne dolazite. Ostanite cuvati svinje jer ni kod kuce nije nista bolje. Kad vidite da sam Otac kaznjava svoju djecu i tako procisti svoj dom tada se vratite. A to ce biti uskoro , jer za ovaj grijeh pravda ce biti milost. U pravu ste sve dotad.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisu katolici oni koji se klanjaju idolu, ma kako bili obučeni.

      Izbriši
    2. Bolje reći ne djeluju kao katolici. Imaju krštenje, ali im takvo može poslužiti na spasenje samo ako se obrate. Oni su kao mrtvi udovi Crkve koji su ostali bez milosti. Bog ih zove na obraćenje...

      Izbriši
  8. Onaj koji na Petrovoj stolici sjedi sad antikrista slijedi!

    OdgovoriIzbriši