utorak, 22. listopada 2019.

Katalonija i demokracija. Čile, Bolivija, Francuska, Ukranija, Balkan... što se događa?

(Katalonija) Oni su demokrati, a ako se ne slažeš s njima, onda si fašist.
Protesti su vođeni u prvom redu preko antifašističkih skupina, zaduženih vršiti vanjske (prljave) poslove od onih zacrtanih u uredima:
[Ti pališ ono što ti ja kažem; kravata misli, antifa razara]

Nikakvih tu nema "prava naroda". Radi se o razbijanju onog što još preostaje od tradicionalnog poimanja Evrope. Stvaranjem državica koje će biti lakše pod kontrolom globalističke elite. Međunarodni komunizam, novog oblika, u suštini starih metoda.

Još uvijek predsjednik Španjolske - do skorih izbora - Sánchez, sa Alexom Sorosom, Georgevim sinom:

S njegovim ocem Sánchez se susreo samo tri dana prije preuzimanja vlade. Rezultat je bio još jače provođenje komunističke liberalne agende, feminizma, ateizma, multikulturalizma, masovne inmigracije. Alexov brat Jonathan je iza JC Capital koji podržava separatističke partije u Kataloniji:


Pierre Omidyar, židovskog porijekla koji stoji iza francuskih antifa, šalje podršku preko brojnih i nasilnih antifa katalonskom procesu:


Nastoje spriječiti desničarske identitetske pokrete koji niču diljem Evrope. 

U Čileu je na vlasti demokrišćanin Sebastián Piñera - nije dakle ljevičar, makar ekonomsko liberalnog kroja. Zbog jednostavnog povišenja cijene podzemne željeznice - koju je na koncu povukao -, ljevica je napravila skoro državni udar, za sada 11 mrtvih. Piñera izjavljuje: Borimo se protiv nemilosrdnog i vrlo moćnog neprijatelja koji ne poštuje nikog i ništa.

Bolivija. Neokomunist indijanac koji psuje na evangelizaciju Amerike u svoje vrijeme, Evo Morales (poznat po svom poklonu Bergogliu), u izborima ide izjednačeno sa oporbenim kandidatom. Zaustavlja prebrojavanje 24 sata, i nakon toga proglašava se pobjednikom.

Slično na Majdanu je promovirana revolucija kojoj nije cilj nikakva demokracija, već pobjeda ateista koji žele staviti cijelo čovječanstvo njima pod noge, jer su oni bogovi.

[Zašto toliko reže na Mađarsku, Rusiju i još par zemalja? Između ostalog, zbog ovog:


[Sorosov Open Society zabranjen u Rusiji; u Mađarskoj zabranjen rad njegovom sveučilištu. Biće mjesta malo južnije.]

Pod vrlo sličnom perspektivom možeš gledati cijeli proces nezavisnosti na Balkanu, posebno na teritoriju bivše Jugoslavije. Nije bio cilj "dati slobodu" potlačenima, već upravo napraviti veće robove od svih zajedno. Jačanje muslimanskog elementa dovodi do još veće destabilizacije i sekularizacije (zatiranje kršćanstva), kao i u čitavoj Evropi.

 [Duh Banovine Hrvatske sporazuzuma Cvetković-Maček je bilo mnogo logičnije rješenje, dok se izvršila podjela po Avnojevskoj Jugoslaviji, a navodno se ide protiv "bivšeg režima". Kome "Avnojevska Hrvatska" ostavlja Hrvate iz BiH, Vojvodine, Boke...? Gorko je kad se shvati da si bio pijun u tuđoj igri.]

"Demokratske priče", čije smo žrtve debelih 200 godina, napravljene su za naše porobljavanje. 

Samo kršćanski identitetski pokreti su u stanju održati minimum Evrope koja je vođena destruktivnom kaosu.

2 komentara:

  1. Moram Vas upozoriti da ste svojim tekstom grubo uvrijedili katalonski i ukrajinski narod. Pretpostavljam da ste Hrvat (možda i niste, imam razloga to posumnjati jer ste inače slabi s hrvatskim jezikom i pravopisom, ali ok), zašto Vam smeta borba drugih naroda za neovisnost? Pa čak i da ste Srbin ili Rus zar bi Vam bilo svejedno da živite pod Turcima i Tatarima ili u slobodi? O kakvom ateizmu Vi pričate? Znate li da u Lavovu ljudi javno mole u pola bijela dana ispred kipa Bogorodice? Svete sličice Majke Božje često možete vidjeti u gradskim autobusima i na blagajnama trgovina. Crkve su prepune. Znate li da su za neovisnost Ukrajine (Ukrania je španjolski naziv) na Majdanu nezaležnosti u Kijivu 2013. i 2014. zajedno molili pravoslavni, grkokatolici i rimokatolici zajedno sa svojim poglavarima te Krimski Tatari koji su muslimani? Smijem li Vas pitati, podupirate li rusku invaziju na ukrajinski poluotok Krim i Donbas? Zašto? Volite li krv ili Vam je samo mio moskovski zloduh?
    Fred

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dao sam dovoljno razloga za pokazati da su katalonski separatisti u službi Sorosa, te sionističke politike slabljenja Evrope. Rasparčana Evropa, lak plijen.
      Što se tiče Ukrajine, gurnuti su u rat koji ih prevazilazi. "Koncilski katolici" su za projekt nove Ukrajine, čiji i "pravoslavni" predstavnici podržavaju laicističke nacrte zapadne Evrope. Tko je podržao Majdan? McCain, osobno dolazeći. Nije njih briga za ukrajinski narod, kao ni kurdski, već samo njihov interes ih vodi.
      To da "zajedno mole i kršćani i muslimani", također dovoljno pokazuje.
      Ne volim krv, i mi smo bili gurnuti u krv, niti volim ičiji zloduh. Koncepcija "samooprodijeljenja" ja paralelni naziv za masonski koncept "ljudskih prava".
      Što se tiče Hrvatske, ja bih htio da bude član jedne vrste kršćanski prožete federacije, posebno katoličkih naroda. Nešto slično što je mogao biti Austrougarski imperij i zbog toga je bio i razoren.
      Te "samostalne jedinke" su jednostavno robovi.

      Izbriši