srijeda, 8. studenoga 2017.

Živjela gomorska Internacionala!

 Ispričaše mi jednom kako neki mladić iz Gruda otišao u Zagreb na studij, te na ljeto govori s ćaćom:

"Ćaća, imam dvije vijesti, jednu lošu a drugu dobru!"

Ćaća odgovori, sipajući sebi rakiju prikrivajući strijepnju: "Daj molim te prvo lošu". Konta, nek prođe s rakijom, poslije će biti lakše.

"Tata, peder sam."



Stade ćaći ruka s rakijom u zraku, k'o ukočen. A mladić prihvati, da "olakša": "a dobra je: naš je".



Vic na stranu, ali izmišljena zgoda nije tako daleko od stvarnosti. Činjenica je da je ono što je prije koja dva tri desetljeća bilo nezamislivo kod nas, sada kuca na vrata i već je tu.

Istina ne tako u značajnoj mjeri kao na Zapadu, ali i mi smo tu.



Gdje god pročačkaš i potražiš, nešto slično možeš naći. Evo tu je i katalonski propali predsjednik Puigdemont, prije tri godine "vjenčaje" ekonomskog savjetnika Santi Vila:


"Mladoženja" je brazilac Rafael Vertamatti. Izdržali su kojih par godina, dok vjerojatno nije dosadilo i jednom i drugom. Santi barem nije puno tugovao:


[Santi na makrogay festivalu sa također nedavno "rastavljenim" socijalistom Collboni.]

I ponovo ali sad u komšiluku, Ana i Milica:




[Srpska Premijerka javno sa svojom "djevojkom" bodreći košarkaše u Istambulu.]

Kako sve ovo može biti, rekli bismo nekako odjednom i sve naopako? Kako to može biti da odjednom od Amerike, preko Zapadne Evrope pa i do nas, što nam je izgledalo skoro nemoguće do ne tako davno, na tako ključnim mjestima niknu k'o gljive poput kiše sodomci na ključnim položajima u državi za državom?


[Jóhanna Sigurðardóttir, prvi ministar Islanda 2009-2013. Prva otvorena lezbijka na predsjedničkom mjestu. Kompletni spisak gomorskih političara koji se takvim izjavljivaju za vrijeme službene - ne tek poslije - političke aktivnosti, može se vidjeti na ovoj poveznici.]

Ne postoji slučaj. Duboko je to izrazio matematičar Henri Poincaré precizirajući da je "vjerojatnost mjera našeg neznanja". To jest, kad bismo mogli znati snagu udarca o kovanicu, kut pod kojim je udarena, njene točne dimenzije i sl., mogli bismo točno odrediti da li će biti "lice ili naličje". Drugim riječima: nema slučaja.


[Elio Di Rupo,  prijašnji belgijski prvi ministar, 2011-14. On je bio drugi prvi ministar koji se javno podičio svojim porokom.]

U teologiji to je jasno: Bog sve zna, ništa ne postoji što bi bilo van njegove moći. Sve što se događa ili je jer on to hoće, ili dopušta. Sve što postoji, to je zato što ga Bog održava u biću. Sada može biti da mnogo toga ne shvaćamo, ali u Sudnji Sad sve će biti shvaćeno kad se otvori Knjiga Života i nagrade dobri i kazne zli. Do tada Bog ti ostavlja vrijeme da mu se obratiš, da ga ljubiš i živiš prema njegovim zapovijedima.


[Xavier Bettel, prvi ministar Luksemburga, 2013 i trenutno. Također javno oglasio svoju nastranost.]

Moćan čovjek nije svemoćan kao Bog, i u ne malo stvari se ne ispuni ono što hoće, ali jedno je sigurno budući je racionalno biće: djeluje prema svojim nakanama i planovima.

Šaka moćnika ima banke, financijski sustav u svojim rukama; zadužuju cijele države i ucjenjuju njihovu politiku. Njihovi su mediji, posebno televizija. Ti čitaš, slušaš i vidiš prvenstveno one vijesti koje oni hoće da primiš. Od tih podataka ti ćeš docnije razvijati "svoje" mišljenje, koje je kako vidiš totalno uvjetovano.


[Leo Varadkar, slično navedenim, sada u Irskoj od ovog ljeta. Razlika: bio lider demokršćanske partije!]

Ukoliko, svakako, nemaš kritično mišljenje prema onom što se pred tebe stavlja. Vidimo da to nije slučaj sa velikom većinom.

Ukratko: ima netko tko vodi svu ovu politiku koja se stavlja pred tebe. Ovi efekti imaju svoje uzroke u glavama koji su ih planirali.

Zašto, koji je cilj svega toga?



[György Lukács, židov iz Mađarske, jedan od predstavnika marksističke Frankfurtske škole, ministar prosvjete u komunističkoj pro sovjetskoj vladi Bele Kuna: "Tko će nas spasiti od Zapadne (kršćanske) civilizacije?"]

U knjizi "Georg Lukács and The Frankfurt School: A Case of Secular Messianism", čiji je autor zadnji član Frankfurtske Škole, Joseph Maier, židov kao i Lukács, štoviše sin ortodoksnog rabija te prema tome zna o čemu govori, objašnjava kako je Frankfurtska Škola produžetak Talmudskog Židovstva.

Članovi ove struje bili su pod zasljepljeni i pod izuzetnim dojmom od mističnih elemenata Talmudskog Židovstva (Talmuda i Kabale) koji su predočavali Talmudske Židove kao kolektivnog mesiju. Tj., cijeli židovski narod je mesija. Vidjeli su sebe kao "komitet" koji upravlja "proleterijatom", poput one rabinske elite koja je zaokupljena vodstvom naroda izučavanjem Usmene Tore ili Talmuda i ne trebaju biti dosađivani tako vulgarnim zanimanjima poput pravljenja novca ili trudom za njegovo postizanje.


[U Evropu pod svaku cijenu?]

U komunizmu uloga kolektivnog "mesije" pripada proleterijatu, a ovaj pak je vođen elitnom skupinom koja će misliti za sve, donijeti im sekularnu slobodu i ovozemaljski raj koji im može pripasti. Bitno je slijedeće: "raj" je izvan kršćanske ideje i komunizam je prevazilaženje kršćanske civilizacije. U središte se stavlja čovjek i povijest, dijalektika povijesti kojoj je ostvarenje nekršćanske civilizacije.

Komunističke zemlje, pod vodstvom Rusije i Kine, su samo faza u ostvarivanju Novog Svjetskog Poretka odvojenog od Isusa Krista. U centru neće više biti Bog, već "čovjek" i njegova "prava".

Komunizam ovim ljudima nije pao; samo je to bio stupanj u otuđenju masa svijeta od Boga. Sadašnja faza jest odijeliti cijeli svijet od Stvoritelja i pogaziti djelo Otkupljenja. Upravo u tome se sastoji vizija Novog Svjetskog Poretka. To je krajnji cilj projekta bezboštva koji trpi svijet intenzivno u zadnja dva stoljeća nakon Francuske Revolucije. Učiniti da bezboštvo koje je u korijenu komunizma pređe s tog poligona na zemaljsku kuglu u cijelini.

Ona isprobana vizija stvaranja ovisnog i ropskog proleterijata prebacuje se na novi proleterijat modernog društva. Proleterijat globalizacije. Sada međutim neće biti motor mržnja klasne borbe između "siromašnih" i "bogatih", već između spolova. Feminizam injektiran u mentalitet žena općenito bio je prvi ideološki sklop koji je ustoličio poganu misao: nisi ono što jesi, već što želiš biti.

Počelo se tako razbijati uvjerenje kod ne malo njih da postoji razlika između onoga što je naše tijelo, i onoga što želimo biti. "Rod", "žendr", odvaja se od spolnosti i realnosti stvorene od Boga: "ja sam muško u ženskom tijelu", itd. Pobuna čovjeka protiv Božje odredbe: "Bog ih stvori muško i žensko".

Stoga "homoseksualizam", bolje reći sodomizam ima u sebi tako đavolsku karakteristiku. I baš za to LGBTI pokret predstavlja oštricu napada moderne pobune protiv Boga; upravo zbog toga je korišten za pokušaj konačnog dokidanja kršćanske civilizacije.

Budući se radi o đavolskom pokretu, "ova vrsta može se istjerati samo molitvom i postom". To jest, pravom i djelotvornom vjerom u prvom redu, praćenom svetim životom i odricanju; usporedo s tim ne dozvoliti prodor ovog otrova u društvu. Potrebna je i politička akcija koja će se odučno i organizirano suprostaviti ovom zlu.






Broj komentara: 7:

  1. Stvarno nemate smisla za lijepo. Što se tiće vica sve je to dobro dok se ne radi o nekom stvarno našem. Već sam na jednom tzv. tradicionalnom blogu neobjavljen kad se pojavila ova famozna reklama - naša zemlja treba ljude koji vjeruju u sebe. Ispravno bi bilo koji vjeruju u Boga. Isprva sam mislio da je to nekakav slogan za mlade da ne idu u Irsku ,no sad je osvanuo nastavak reklame i radi se o banki . U spotu se na sekundu pojavljuju i dvoje drukčijih , mladići koji se drže za ruke. Valjda budući klijenti te banke. Možda da dignu kredit i kupe kakav stanćić i usvoje djecu pa da ne budu roditeljima na grbaći. Sve je to krasno samo ne znam zašto me kod dobrovoljnog davanja krvi pitaju jesam li imao odnose sa osobom istog spola , plačeni sex , bio na tetovaži ili pirsingu , kad je to sve bezopasno , moderno i normalno. Ova mlada pionirka sa slike valjda ne zna da su partizani streljali takve koje su otkrili u svojim redovima. I za kraj nije mi jasno ovo što je Njemačka priznala da postoji treći spol ( navodno ih ima u Njemačkoj 40000). Kak taj spol izgleda i je li to samo naziv za osobu koja je recimo muško a osjeća se kao žena . Ako je tako onda ovi koji su promjenili spol i to skupo platili opet nisu ništa napravili jer su se s time svrstali među neki od prva dva spola a u stvari su možda htjeli biti ili jesu treći. I još za kraj . Evo moja žena stvarno više ne može podnijeti da crkva tolerira takve stvari a kaže mješa se u tzv. njezin normalni brak jer da je ovima puno toga dozvoljeno a nama ne. Robelar

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da je vrijeme za političku akciju prošlo.
    Sve poluge zemaljske vlasti sodomiti već imaju u rukama, medije, financije, gospodarstvo, političke stranke, kulturu.
    Također vjerujem kako tehnologija nužno dovodi do ovog stanja.
    Dakle, mi koji još vjerujemo u nauk Crkve se ne ćemo moći suprostaviti tom trendu osim što ćemo neke eventualno prodobiti na Božju stranu, ali to će biti manjina nedovoljna za radikalno rušenje moderne babilonske kule (to znači onda i uništiti tehnologiju kao što je ista bila uništena u Općem potopu).
    Ovo su znači posljednja vremena opisana u Otkrivenju.
    http://krugzemaljski.blogspot.hr/2017/11/azazelov-prsten.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mađari, Poljaci, Slovaci pa i Česi su učinili neke stvari, posebno tri prva naroda, već bih ja volio da je tu Hrvatska, a i susjedne balkanske zemlje. A vidimo kakva je situacija kod nas: prodani smo k'o na rasprodaji.

      Što se tiče tehnologije, sama po sebi jest samo sredstvo, ali tako moćno sredstvo koje u izopačenim glavama može učiniti mnogo zla, to je sigurno. Ali moramo se boriti koliko možemo, to ne smijemo sebi uskratiti, to smo dužni. Pitam se kako ljudi ne vide da sa tolikim "napretkom" ustvari su sve manje sretni, i sve više tužni i nikakvi. Neki obijest ušao u tolike, i stalno nezadovoljni. A tako je malo potrebno za život; no, potrošački pritisak, te snobizam i strah od toga kako će nas klasificirati: "ne mogu dopustiti da se vidi da ne mogu imati ovo ili ono", i sl., guši ljude u dubokom nezadovoljstvu i sve je to bez ikakvog smisla i reda.f

      A govorimo samo o naravnim stvarima. No, naravne stramputice su posljedice gubitka vjere, to je sigurno.

      Izbriši
    2. Emile , ova premijerka dolazi na funkciju iz vaše stedine . Opčenito nisam vidio veću koncentaciju sodomita nego u mjestu Dobrinj. Statistike kažu da je svaki deseti muškarac peder a u tom mjestu ih se deklariranih skupi preko ljeta puno više na tako mali broj domaćih. Robelar

      Izbriši
    3. U Hrvatskoj nema 10 posto homoseksualaca nego tek 0,2 %?!

      Često se zna čuti da homoseksualaca u Hrvatskoj ima oko 10 % od ukupnog broja stanovnika. No, je li to točno i na koji način se došlo do te brojke od 10%?

      Gledajući televizijske serije, medije i propagiranje homoseksualnog ponašanja, a pogotovo na aktivnosti homoseksualnih udruga, čovjek bi pomislio da homoseksualaca ima i više nego tih famoznih 10% s kojima nas bombardiraju.

      Prije nekoliko godina sam razgovarao s gospodinom Marijom Živkovićem, voditeljem Obiteljskog centra koji mi je dao jednu zanimljivu matematičku metodu kojom se može približno odrediti koliko je zapravo homoseksualaca u Hrvatskoj.

      – U Hrvatskoj je evidentirano oko 900 zaraženih virusom HIV-a. – započeo je Marijo Živković.

      Kako mi je pojasnio, od ukupnog broja zaraženih virusom HIV-a, po statistikama polovica su homoseksualci. Što bi u slučaju Hrvatske značilo da su od tih 900 njih 450 homoseksualci.

      – Prema podatcima Centra za prevenciju AIDS-a u Zagrebu u ukupnoj populaciji homoseksualaca njih 5 % je zaraženo virusom HIV-a. – nastavio je Marijo Živković.

      I stvarno, ova jednostavna metoda koju je koristio Marijo Živković genijalno ukazuje na stvarnu brojku homoseksualaca u Hrvatskoj.

      – Znači, ako je u Hrvatskoj 450 homoseksualaca zaraženo virusom HIV-a, onda je ukupan broj homoseksualaca sve skupa negdje oko 9000. – poentirao je Marijo Živković i time srušio mit od nekih 400.000 homoseksualaca u Hrvatskoj.

      E sad, ako se uzme da je taj izračun točan, onda po toj logici od nekih četiri milijuna Hrvata nemamo 10 % homoseksualaca nego puno manje. A koliko je to u postocima?

      Opet jednostavna računica za prvi osnovne, uzme se broj homoseksualaca i podijeli se s ukupnim brojem stanovnika i pomnoži se sa 100. Dakle, 9000 podijeljeno na 4.000.000 puta 100 je 0,225 %.

      Dakle, sljedeći puta kada budete čuli da vam netko tvrdi da u Hrvatskoj ima oko 10 % homoseksualaca onda mu recite da to nije točno nego je točnije da ih ima oko 0,2 %.

      Naravno, postavlja se pitanje i zašto se prema pisanju medija godišnje izdvaja oko 3,5 milijarde kuna za rad raznih homoseksualnih i ostalih udruga koji čine tek 0,2 % populacije dok se s druge strane roditelje koji žele imati djecu tretira kao kriminalce čija su djeca teret države?
      http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/u-hrvatskoj-nema-10-posto-homoseksualaca-nego-tek-02-828879/

      Izbriši
    4. Robelar,
      Sodomitkinja Brnabić je porijeklom sa Stare Baške na otoku Krku, ali je rođena i odgajana u Srbiji.
      Ovo što pišete za Dobrinj prvi puta čujem, iako me to, ako je istina, ne iznenađuje. Perverzija iz gradova preselila se u sela, pogotovo ako je to u kombinaciji s turizmom.
      Općenito, sodomiti su u pravilu gradska djeca, patrijahalne seoske sredine nisu im pogodne (iako više takvih sela nema).
      Bez sumnje sodomizam je, kao što piše sv.Pavao Rimljanima, Božja kazna onima koji Mu se ne klanjaju, koji su postali idolopoklonici bilo koje vrste.
      Stoga je za očekivati da će broj sodomita svugdje rasti jer jedna perverzija vuče u drugu veću perverziju, a k tome danas se smatra u zapadnoj truloj civilizaciji da ljudi imaju pravo na perverzije.

      Izbriši
  3. Ja bih se prije složio sa ovom mojom verzijom , a ova vaša je uljepšano stanje kao u agrokoru. Pravih homoseksualaca koji su deklarirani je možda stvarno taj broj koji navodite , ali tu su još oni koji su u braku radi okoline a imaju sklonosti prema istom spolu , zatim oni neodlučni neoženjeni koji vide da nešto ne štima pa se radije ne žene , onda članovi i aktivisti razno raznih udruga koji primaju velike dotacije a ništa ne rade osim jednogodišnjeg prajda. Danas se u novinama jedan homoseksualac hvali kako su ga lezbijske prijateljice zamolile da im napravi dijete.
    Emile , da , stanje u tom mjestu je i gore , Sodoma i Gomora u malom . Iz prve ruke znam i zašto iz dućana u određeni dan budu kupljene sve svijeće. Šteta za malog Juricu što je otišal za neokatekumenskog umjesto glagoljaškega popa kao njegov rođak mučenik. Moderna seoska sredina zahvaćena bludom , magijom i nemoralom . Bog im poslo djelotvornu zabludu . Bolje da se svi skupa bace sa Zemljine nego da čekaju Onog koji ima doći.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši