četvrtak, 30. studenoga 2017.

Život muslimana vrijedi više. Borba protiv bijele i kršćanske Evrope. Slobodan Praljak, Requiescant in Pace

 Nedavno napravljeni socijalni eksperiment u USA: Muškarac šamara bijelu ženu usred bijela dana. Skaču na njega i odvajaju ga silom od napadnute djevojke.

Nakon toga, muškarac i žena u strogoj muslimanskoj odjeći simuliraju diskusiju na javnim mjestima. Opet joj muškarac daje ne malu pljusku... ali nitko ne intervenira! Posebno ne djevojke koje hodaju u šorcevima. Tek jedan muškarac u jednoj zgodi prilazi i prijeti navodnom muslimanu da će ga "ako još jednom takne ženu, zvati policiju". 



Na Zapadu ljudi masovno prihvaćaju da muslimani imaju više prava nego ne muslimani čak i porijeklom iz dotične države. Jer njima se gleda kroz prste za isto što se druge optužuje. Jer oni vrijede više. To je "njihova kultura". Oni su rasa kojoj se mi trebamo prilagoditi, bolje reći podvrći.

Zašto Franjin put u Burmu? Pošao spašavati muslimane Rohinge. Makar ih sad ne spomenuo, ovog ljeta izričito je tražio moliti se za "našu braću":



Ali zašto ih budisti ne vole?


Čudno, u zemlji u kojoj im ne smetaju 750.000 katolika.

Stvar je počela skoro deceniju prije kad su članovi ove muslimanske etnije,


 počeli silovati budističe djevojke. Ovi su im odgovorili: "'prijatelji', ne želimo živjeti u muslimanskoj državi". I pokazali im put. Jer tako to počinje. Prije malo stoljeća Indonezija nije bila muslimanska nacija, ali sada jest. Počeli su dolaziti brodicama tamo, i nastanili se potiskujući domaće. Danas je Indonezija najmnogoljudnija zemlja muslimana na svijetu.

Isti je šablon kao svugdje: počinju stvarati svoje četvrti u kojima (oni to znaju) je neugodno živjeti ako nisi musliman. A ako ne želiš napustiti, biti ćeš protjeran. Kao što sada osvajaju četvrt po četvrt u velikim gradovima na Zapadu, takav im je modus operandi bio svugdje. S više manje nasilja, ali princip je isti.

Tako su zauzeli i Kosovo. Tako sada hoće cijelu BiH, itd.

Nešto što Slobodan Praljak i njemu slični nisu htjeli. Nisu htjeli živjeti u muslimanskoj državi. I to je njihov zločin. To je njihova krivica.

Što se tiče Zapada, tj. onih koji njime upravljaju iz najvišeg vrha, njima se muslimani gade. Ali vrh je mafija koja koristi muslimane za plaćenike.

Vrh je taj koji ih dovodi. Vrše programirano smanjenje autoktonih obitelji zbog navodne štete za klimu, dok im novo pučanstvo ne smeta. To je plan zamjene populacije:


Navodni laicisti koji brane kršćanima javno istupiti sa svojom vjerom, puni su "razumjevanja" prema onima koje dovode:


Ako Trump podijeli tweet britanskog patriote koji osuđuje muslimana zbog rušenja Gospinog kipa, Trump je osuđen za "islamofobiju":


Berlin, u dječijem parku:


Dok im tate govore, "ovo je naše":



To je programirani genocid bijele i kršćanske Evrope.

To je đavolji plan. I onih koji rade u njegovo ime.

Teško je. Ali đavlija nije zadnja, već Božja. Jer, sada u obratnom smislu, "budi se Istok i Zapad". 

"Oni kojui ustraju do kraja, spasiti će svoje duše." Ustraj. Boj se grijeha i ničeg drugog. Hrabro naprijed.

Jednu molitvu za Slobodana:











3 komentara:

  1. Ovaj post shvaćam i prihvaćam kao poziv na buđenje i konačno razumjevanje što nam rade monstrumi - inženjeri propasti ljudskog roda i prije svega kršćanstva.

    Jedino mislim da ova teza ne stoji:

    "Jer njima se gleda kroz prste za isto što se druge optužuje. Jer oni vrijede više."

    Mislim da se radi o običnom (da ne kažem paničnom) strahu, od ovih "izbjeglica", jer ima već mnogo primjera da njihova i djeca i žene nose oko pojasa eksploziv, a da su noževi obavezni "modni" detalj to se podrazumijeva, jer je to njihova "kultura" sa kojom treba da nas "oplemene".
    U ovakvoj situaciji kao sa prikazanog eksperimenta i sa strahom da se treba zakačiti sa ludjakom koji na sred ulice pred toliko svjedoka maltretira i šamara ženu treba imati nešto viteški u sebi, a toga više nema puno u narodu, zato i mogu da nameću djavolji inženjeri ovo na što vi ukazujete i alarmirate.

    P.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurno da je i strah učinio svoje.

      Ali to znači da je zapadna (također i naša)kultura prihvatila poraz. A to se ne smije dozvoliti. Ako to pripusti, sagnijeti će iznutra.

      Izbriši
  2. Da, poraz je očigledno (nametnut) i prihvaćen (izuzimajući Orbana i još par odgovornih političara iz Poljske, Češke , Slovačke i možda iz Austrije).

    A da sve truli i da je gangrena nastupila je više nego očigledno, ako vidimo tko vlada u Vatikanu i kako ga slijepo, idolopoklonički, slijedi veeeliko stado "vjernika". Ako je duh zatrovan i truli kako možemo očekivati da tijelo opstane?

    Sada se sv. Franjo Asiški, Nikola Šubić Zrinski, Jan Sobjeski (i toliki drugi koji su se stoljećima odupirali ovom nadirućem zlu) na nebu hvataju za glavu i pitaju ima li još vjere medju kršćanskim narodima.

    P.K.

    OdgovoriIzbriši