ponedjeljak, 27. studenoga 2017.

Razarajuće djelovanje feminizma



Što je učinio feminizam od žene za pet-šest decenija! Plod liberalizma koji u centar stavlja samo čovjeka bez ikakve druge koordinate, bez referencije na Boga. Odatle prkos, nepristojnost, prostakluk, neukusnost.

Mnoge nesretnice učinjene su duboko tužnim i nesretnim; na koncu i ružnim.

Odbaci marksizam, klasični i kulturni rodne ideologije; odbaci feminizam i materijalizam. Brani ljepotu, ženstvenost i tradiciju.


Imaj stila. Počni odatle, i ne zapusti to.

3 komentara:

  1. Nisu (najveći) problem žene feministice, to im nekako (koliko god bilo za njih same štetno) pripada. Problem su muške feministice (tkz. feministi), koji čine zlo i muškom i ženskom rodu, a takvih je sve više, pogotovo medju vladajućom "elitom" po svijetu, jer biti danas moderan tj. feminista je in, cool i veoma lukrativno, jer pederi-feministi vladaju svijetom, a to je opet direktno povezano sa borbom protov Boga i zapovjedi: "Plodite se i množine i napučite Zemlju"!

    Kako u populaciji ima više žena nego muškaraca modernom poplavom pederizma nesretne žene su ostale bez (pravih) muškaraca pa su nekako prinudjene na homoseksualnost, a i njihova vulgarna razgolićenost je (iznudjen) način da privuku mužjaka, jer ih sve manje ima, pa kada se mužjak ne pojavi one se nesretne okreću jedna drugoj da barem malo utaže želju za putenošću, koliko god to bilo štetno po njihove duše i nažalost za njih i njihovu nerodjenu djecu koju nikad neće imati, a usvajanje tudje djece ili neprirodno začeće treba zabraniti, ali to je danas "prirodni" trend nastranih, protubožjih, "elita" da i na taj način razore prirodnu obitelj.

    P.P.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao što je koristio Evu, tako sada posebno đavao koristi ženu za rušenje Božjeg plana. I ženu i čovjeka, ali umetanjem kulturnog marksizma (ne govore više - toliko - o borbi među klasama, sada govore o borbi među spolovima, ali ostaje ista dijalektika mržnje) odvode ženu od naravne potrebe biti majkom i vrednovanja materinstva.
      Iznad naravnog materinstva jest duhovno, to jest briga za sve, i za Crkvu posebno. Prave od žene nesretnice koje se moraju pobuniti protiv ogog nametanja.
      Svakako, s druge strane je pošast sodomije. I također životinjstva prema ženama od strane muškaraca. U vremenu u kojem se govori o tolikim pravima, ne možete kupiti neko auto ako ne vidite neku djevojku na reklami koja sjedi na njemu. Žena je predstavljena na koncu kao obično sredstvo uživanja.

      Izbriši
  2. Kaže se da je batina iz raja izašla. E da je Adam (umjesto što je Boga optužio da mu je On dao, tj. stvorio tu Evu za ženu) Evu, nakon što je poslušala Zmiju-Sotonu, poljubio u znak ljubavi i onda joj opalio jedan vaspitni šamar i s njom odmah potrčao kod Boga da mole za oproštaj gdje bi nam kraj bio.
    Ovako ... pakao na Zemlji.

    PK

    OdgovoriIzbriši