nedjelja, 26. studenoga 2017.

Novi Svjetski Poredak nastoji normalizirati pedofiliju

 Naslov najtiražnijeg lista u Bijednoj Britaniji: "Svi pedofili nisu loši ljudi - moramo imati smisla za mjeru"


Što se time želi postići? Normalizacija pedofilije, to jest, predstaviti je kao nešto "prihvatljivo". Iza toga se krije sotonizam promicatelja Novog Svjetskog Poretka.




3 komentara:

  1. Zapravo konačni cilj ovih manijaka sotonista je "legalizirati" sve što se protivi Božjem zakonu, svemu što je lijepo, zdravo, prirodno i normalno, a tu prednjači njihova paklena želja da prvi zakon života koji je Bog u raju dao Adamu i Evi: "Plodite se i množine i napučite zemlju" bace pod noge uz pomoć tih odvratnih sodomskih nakaza, a ta nesretna silovana djeca su nekako kao kolateralna šteta, koja ih unakazuje za cijeli život na neki način, a najgore što im se dešava je da i oni kasnije postaju nakazni predatori i nastavljaju zlo koje su sami doživjeli.
    Tragedija nad tragedijama je kad se to dešava u krugu onih koji se (naravno lažno) predstavljaju da su Kristovi, jer tko su oni da sude, zar ne?!

    PK

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo što se dešava u Vatikanu i to ne od jučer (2.VK pa nadalje je samo zao plod, kako se kaže: kazna od Boga - za otpad koji je počeo mnogo ranije), jer bilo je nemoguće da se desi 2.VK tek tako odlukom jednog masona kojemu su tepali "papa buono".

      Logistika postoji od Edenskog vrta, a izvođači su pripremani stoljecima, malo po malo (jer su prvi put požurili pa su bili udavljeni u Potopu), a vrhunac je bio kada su skoro 99% koncilskih "otaca" usvojili masonska dokumenta tokom 2.VK.
      Može li itko normalan vjerovati da se to desilo preko noći i samo na prevaru većine "otaca" kako nam pokušavaju prodati rog za svijeću.

      Ali, ni tome se ne treba čuditi, jer ništa novo pod kapom nebeskom.
      Već se sličan sodomski otpad desio kada su Grci preuzeli Hram Božji i bogoslužje u vrijeme Makabejaca. Taj otpad je bio Božja kazna Božjem narodu radi otpada od Boga.

      Ovo što se sada dešava je istovjetno tom prethodnom otpadu od prije dva i po tisućljeća. Neprijatelji su preuzeli Vatikan i nameću paklenu sodomsku teologiju!

      I ovo zlo će proći. Isus je pitao malo stado hoće li naći vjeru na Zemlji kada opet dodje?
      Oni koji su Isusuvi spremaju se na mučeništvo da ga dočekaju, a ostali slijede lažne proroke širokim (i odvratnim) putem u propast.

      V.I.K.

      Izbriši
  2. Više ne smiješ dijete ni pogledati , pitati ga dal više voli mamu il tatu , dati mu bombon, podragati ga po kosi a kamoli posjesti u krilo. Gdje su ona lijepa vremena kad te je učitelj nategnuo za uši , iščupao ti kosu, opalio šamar ili ti dao po turu.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši