subota, 8. travnja 2017.

Trump prema Siriji u službi Duboke Države. Hladni rat na točki vrenja

Mislim da su svi miroljubci i ljudi dobre volje pratili sa zanimanjem sve što se događalo u vezi dolaska Trumpa na mjesto predsjednika USA. Da bismo mislili loše, ta imali smo toliko negativnog što se odigravalo pred našim očima, da nam nije još i trebalo tolikom zlu nadodavati nemirne misli i zebnje. Otpuhnuli smo kad nije došla Killary, i barem smo mogli reći sami sebi: čekajmo, možda nešto dobrog i bude.
Radovali smo se prvom govoru novog predsjednika i energičnim povlačenjem poteza. Izgledalo je da je radio više nego itko i da se nešto novo doista počelo događati. Stavio je određene konzervativce na značajna mjesta, opovrgao podršku glavnoj svjetskoj firmi koja zarađuje na pobačajima. Govorio je da ne želi rat s Rusijom i da mu je cilj zatrti Islamsku Državu.

Mislio sam: ukoliko je Trump doista iskren, njegov život je u opasnosti. U svakom slučaju, pratiti ćemo svako korak njegovog predsjedništva.

Postavio je "bijesnog psa", generala James Mattis na mjesto Sekretara Odbrane USA.Nije to bio dobar znak. Kako se to moglo uskladiti sa smanjivanjem napetosti prema Rusiji? Jedno ovako agresivno vojno lice, uključen u tolike sukobe u službi američkog imperijalizma, nije moglo obečavati puno. U redu, vidjeti ćemo, rekoh.

Onda je uslijedila prva kriza Trumpove vlade: niti mjesec dana je bilo prošlo od Trumpovog dolaska u Bijelu Kuću, Michael Flynn, savjetnik nacionalne sigurnosti podnosi ostavku. Navodno previše prijateljski se odnosi prema Rusiji. Zašto da to traži Trump samo mjesec dana nakon što ga je bio imenovao? To nema smisla. Nekome je Flynn smetao, i Trump je ili morao poslušati, ili je i sam tako mislio. Dakle, u bilo kojem slučaju, ne može se pouzdati u njega previše. Nije u stanju vladati svojim činima. Da li je on doista Predsjednik, da li ima izvršnu moć ili je izvršitelj?Krajem istog mjeseca (veljače), Mc Cain odlazi u tajnu posjetu sjeveru Sirije. Taj mutni tip već je bio uvučen u začetak ukrajinskih i sirijskih prosvjeda koja su u oba slučaja doveli do rata.


Što je radio krajem veljače na sjeveru Sirije? To je bila jako zabrinjavajuća vijest. Ovakvi zakulisni eksperti ništa ne rade slučajno. Nešto se sprema, oni sve rade planski.

Onda je došao ključni udarac: Steve Bannon, desničarski i anti NWO savjetnik Trumpa (ništa manje nego odgovorni njegove predsjedničke kampanje, bivši predsjednik identitetskog medija "Breitbart News") izbačen je iz Vijeća Nacionalne Sigurnosti.Bilo je već čudno da Bannon može opstati u istom okruženju kao i vrlo utjecajni Trumpov zet, židov Jared Kushner. Bannon je predstavnik pro američke politike koja je Trumpu dala pobjedu na izborima; Kushner je globalist i usko povezan sa sionističkim krugovima. Ovi očito pobjeđuju:Trumpova kćer Ivanka nije pokazala kršćanske principe ako su joj ovi uopće bili prenešeni odgojem: obratila se na židovstvo preko svoje veze sa Kushnerom. Štoviše, židovski portal theyeshivaworld.com posvjedočio je Ivankin posjet (bolje reći "hodočašće") na grob Menachema Mendel Schneerson kojeg je izvjestan broj židova smatrao "Mesijom" (neki možda čak i sada, nakon njegove smrti). O čemu govorimo i kojeg smo načina razmišljanja svjedoci, može se vidjeti iz par Schneersonovih misli:


["Židov nije stvoren za neku drugu svrhu; on sam je svrha, jer substancija svake (božanske) emanacije je stvorena jedino da služi Židovima".]


["Ne židovska duša dolazi iz sotonskih oblasti, dok židovska duša proizlazi iz svetosti".]

Zbog svega toga nije čudo da su upravo Ivanka i Kushner ti koji "ne žele zaboraviti" LGBTI prava.


Oni su liberalna strana Duboke Države, s dubokim sionističkim vezama koje će se ostvarivati na svakom koraku.

Tako i u slučaju napada na Siriju.

Analizirajmo sad ovaj napad. Navesti ćemo posvjedočene analize i solidnu logiku nekoliko svjetskih analitičara.

Charles Shoebridge, britanski sigurnosni analitičar u razgovoru s RT daje sljedeće razloge koji jasno upućuju da napad kemijskim oružjem nije bio izvršen od Assadovih trupa:

A) Sirijski "buntovnici" su jedini koji su od ovoga dobili korist.
B) Zašto bi se Assad riskirao ovakvim napadima u trenutku kada ima inicijativu.
C) Napad nema nikakvu efikasnost iz ratnog gledišta. 
D) Sirijska vlada zna da bi ovakvim napadom stvorila sebi problem. Zar ih nema dovoljno nakon šest godina rata protiv ISIL-a?
E) Napad je izvršen nekoliko dana prije predviđene mirovne konferencije u Briselu. Ako su pobunjenici žrtve, i tako bjesomučnog napada, onda im ide u korist.
F) Slično se odigralo u pokrajini Ghouta 2013 (Sirija), kada je vlada Sirije bila lažno (naknadno je to bilo dokazano) optužena za kemijski napad. Upravo kad su inspektori UN dolazili u Damask.
G) Slično u rujnu 2016. uoči mirovne konferencije u Londonu gdje se sirijska "opozicija" trebala sastati sa stranim donatorima.

Ammar Waqqaf, stručnjak o Bliskom Istoku, osim razloga B, G i E, navodi i:

H) Čemu napadati civile, kad se prije nije napadalo kemijskim oružjem opasna uporišta džihadovaca?

Robert Inlakesh, australijski politički analitičar i istraživač:

I) Ovakvim napadima džihadisti prikrivaju svoje zločine.
J) Svaki put kad počnu gubiti na ratištu (na primjer nakon gubitka Alepa), prelaze na ovakve inicijative.

Igor Dimitriev, ruski stručnjak u listu Vzgliad navodi da se radi o:
K) Provokacija napravljena od Al Nusre, radi:
- sprječavanja napredovanja sirijske vojske;
- podrivanja suradnje između Rusije i Amerike.
L) Bijeli Šljemovi, već pod sumnjom za prijašnju suradnju s teroristima, prikazuju neuvjeriljiv fotografski materijal kao dokaz protiv Assadovih trupa.
M) Više nego sumnjivi istup lidera sirijske opozicije, Muhammada Alusha.

Amer Almohibany, AFP: više međunarodnih lidera, Donald Trump među prvima, nisu čekali bilo kakvu potvrdu ili dokaz da su Assadove trupe bile autori napada. Assad je proglašen krivim bez ikakvog dokaza.

Paul Antonopopoulos, međunarodni analitičar i vicedirektor Al-Masdar News, prikupio je masu podataka koji proturječuju opće proguranu tezu Assadove krivnje.

Sedam sati prije napada, Feras Karam, lokalni novinar kadene Orient TV, napisao je na twitteru uznemirujuću vijest:


"Sutra počinje medijska kampanja za pokrivanje pojačanja zračnih napada Hamskog područka i korištenje otrovnog klora protiv civila."

Prikazani Bijeli Šljemovi kako čiste civile od ostataka otrovnog plina sarin, i to golim rukama. To nije praksa u tretmanu protu kemijskog oružja, jer je gas tako otrovan da u roku sekundi može dovesti do paralizacije. Mora se izbjeći svaki mogući kontakt golom kožom. Ova slika dovodi do zaključka da je napravljena u propagadne svrhe:


Jedan liječnik u navodno pretrpanoj žrtvama bolnici, u kojoj joj bi trebao biti non stop s pacijentima u vrlo kritičnom stanju, ima previše vremena za pisati na twitteru:

Na koncu, Ria Novosti informira o istovremenom napadu ISIL-a protiv Sirijske vojske na cesti koja povezuje gradove Homs, Furqlus i Palmiru. Odakle ova koincidencija? Doista, američka vojska postala je zračna postrojba ISIL-a.

No, to smo već vidjeli i na Kosovu. NATO jedinice jednostavno su pokrivale muslimansku navalu na cijeli Balkan, i općenito na Evropu. Druga je stvar što je srpska politika svedušno doprinijela ratu u Jugoslaviji. Srbi nisu bili žrtve onih koje su svirepo i krvnički otjerali sa svojih pragova u Vukovaru,Kad danas prelistavamo ove slike, i nakon što smo vidjeli toliko toga, jasno nam je da je rat bio dopušten i Milošević i njegovi pušteni za napraviti nered, te nakon toga uspostaviti ovisne nacije od velikana ovog svijeta. To što su srbi počinili toliko zla kad se nitko nije nadao ratu i da će do ovoga doći u našim krajevima, ne opravdava američku podršku podjarmljivanja Evrope Islamu.

Totalno je jasno da je ISIL plod planiranja Mosada i CIA. Gdje su sada onih milijun iračkih kršćana koji su mogli pristojno živjeti u Sadamovom Iraku? Što je s Libijom, što sa Sirijom? Amerika je u službi sionističke projekcije. Ova traži slabljenje i ropstvo evropskih naroda. Jer gojimi (pogrdni naziv židova za ne židove) trebaju služiti njihovim svrhama. Schneersonove riječi nisu uzalud.

Svakako, tu i Franjo treba odraditi svoju ulogu. Odmah je pozvao na "političku odgovornost" nakon napada. Drugim riječima, to je podrška s "vjerske i moralne" perspektive sionističkom projektu kojemu je sav u službi. To je njegova uloga i mjesto u medijima preko kojih će doprinijeti prihvaćanju američke inicijative.

Ovog mjeseca donio je još jedan od svojih bijednih video poruka. Daje zadatak mladim evropljanima pripremiti se "odgovorno" za njihovu zadaću:


Spašavanje izbjeglica iz mora. Makar u stojećem stavu (da bi likom prenio energiju), i ovaj put pažljivo je izvršeno snimanje da se ne pojavi križ na ekranu:


i jasno pokaza zadaća koja čeka i koju svjesno izvršava evropksa djevojka:


Ta djevojka, kojoj Franjo ne govori o vjeri u Isusa Krista, jedinoj nadi Evrope, doživjeti će vjerojatno dan kada će joj biti stavljena burka na glavu ili možda njenoj kćeri ako je uopće imadne. Donald oružjem, Franjo "moralnim" noahidskim stavovima ruše evropske temelje i pripremaju njene nacije na ropstvo i progon.

Logično, to je njihov zadadatak. Malo po malo otvoriti će se oči tolikima. I to je moj i tvoj zadatak. 

Kao i da vršimo pokoru i živimo doista kršćanski. Jedino tako Bog nam se može smilovati.

Vratimo se za časak ponovo Siriji. Zašto ruski S-400 nisu oborili tomahavke? Prvo, mogu to samo učiniti na onim područjima koja efektivno pokrivaju, to jest, oko svojih baza. Na većoj udaljenosti i pri maloj visini od svega nekoliko metara, to je nemoguće. 

Međutim, postojao je i proceduralni razlog. Rusija i USA su potpisali memorandum o izbjegavanju zračnih incidenata. Taj memorandum Rusija je upravo dokinula. Poslani su raketni sustavi u blizinu drugih sirijskih baza. Znači da smo pred nesagledivim posljedicama ovih napada.Putin nije budala kao Jelcinj, korištena od Amerikanaca. To je nemoguće hladnokrvan političar, ali njegova hladnokrvnost ne može ići u beskraj, jer bi postala slabost. I ako Putin treba da udari, to će uraditi. Ogroman napredak ruske ratne tehnologije u eri Putin, to dokazuje.

Po mom mišljenju Putin bi trebao poslati poruku američkom i evropskim narodima da se odmaknu od patka Donalda i njegovih šefova. I da im kaže da su sve opcije moguće, čak i do sukoba velikih razmjera. Kako i sam Nigel Farage vidi, dojučerašni Trumpov saveznik:

Kamo ovo vodi?

Kršćani znamo što nam je činiti iz vjerske perspektive: molitva, post i lemozina (odricanje za potrebe braće; živjeti vjeru u ljubavi). Politički pripomoći antiglobalističke opcije, ako je moguće kršćanski orijentirane. Najbolji primjeri u Evropi su Mađarska, Slovačka, Poljska i Češka je bliže tomu nego suprotnom. Slične reakcije treba promicati diljem Evrope.

Broj komentara: 5:

 1. Odličan tekst.
  Na svom blogu sam o tome slično pisao.

  OdgovoriIzbriši
 2. Jedna od najupecatljivijih obecanja koje je Trump non-stop plasirao u kampanji je bio da ce kada postane predsjednik prvo uhapsiti onu vjesticu (necu ni ime da joj pomenem). Na inauguraciji za predsjednika masa ljudi koji su bili prisutni su (kada se pojavila nepomenica u pratnji besramnog bludnika) uzvikivali “uhapsi je, uhapsi je” na sto Trup nije ni trepnuo, a kamoli reagirao i odrzao obecanje.
  Nakon toga (relativno sitnog) blama tko moze vjerovati da ce Trump sprovesti nesto sto je predstavljalo politicki science-fiction, a to je prakticno eliminiranje Federalnih rezervi (koje ne samo da odredjuju americke tokove novca, nego i svjetske i tako kontaminirajuci nervni i krvni sistem financija i ekonomije svijeta bezvrijednim papirima - tiskanim bez pokrica - porobljavaju i podvode vlasti Mamona sve ljude svijeta koji ne pripadaju toj sotonskoj skupini bankara i njihovih slugu koji sprovode u zlodjala taj mega-krimen, a tu naravno podpadaju 99.9% politicara svijeta). Cak i na nasim prostorima se pumpala ova nevjerojatna euforija:
  >“TRAMPOV PLAN napada na Federalne rezerve SAD
  Plan koji Tramp ima za uništenje ovog bankarskog kartela u velikoj meri podsjeća na plan protiv oligarha koji je Džon F. Kenedi istakao 5.6.1963. godine, pet mjeseci prije nego što je ubijen.
  Smatra se da bi Trampov plan, ukoliko bi bio uspješan, eliminisao sve obaveze koje SAD imaju prema Federalnim rezervama i bankarskim oligarsima, tj. 20 triliona dolara koji su ukradeni od američkog naroda.
  Treba napomenuti da je predsednik Kenedi 1963. godine započeo niz akcija kako bi preuzeo kontrolu nad američkim novcem i monetarnom politikom od Federalnih rezervi, što je uključilo i naređivanje Riznici SAD da prestane sa tiskanjem novca (što nije učinjeno od 1913. godine), ali i izdavanje naredbe vlade da se uključe sertifikati podržani srebrom.
  Međutim, Kenedijevi nasljednici su za manje od deceniju uspjeli da ponište sve njegove napore za oslobađanje američkog naroda od ekonomskog ropstva. Posebno je šokantan bio potez Ričarda Niksona koji je 1971. godine okončao obavezu SAD da plaća dugove u zlatu.
  Da zaključimo, ukoliko Trampov plan bude uspješan, sva trenutna zaduženja vlade SAD bi „nestala“ za šta bi bile odgovorne Federalne rezerve koje opet neće moći da plate ta zaduženja jer im vlada SAD neće dozvoliti da potroše novac poreznika. Nakon toga, Tramp bi ponovo zasnovao američki novac na zlatu koje će bez Federalnih rezervi imati mnogo veću vrijednost i što čini razumljivijim odluku Kine i Rusije da prikupe što više zlata.”<

  Dakle kada bi i pokusao da uradi nesto slicno Kenediju jasno je kako bi zavrsio. Pa zasto je to nemoguce obecanje davao? Ili je lud ili pokvaren ko mucak, nema trece.

  (Slijedi 2. dio)

  OdgovoriIzbriši
 3. (2. dio)
  Cim je izabran za predsjednika Trump je dobio zahtjev za ponovnu izgradnju srusenog Hrama na cijem mjestu se danas nalaze dvije dzamije. Zahtjev je dobio zajedno sa Putinom – koji je vec ranije – 5 godine ranije - kada je bio pred “zidom placa” - obecao da ce sprovesti u djelo taj zahtjev: The Sanhedrin also recalled Putin’s connection to the Temple in its letter. During his third official trip to Jerusalem in 2012, Putin paid a late-night visit to the Kotel (Western Wall). When he arrived at the holy site, the Russian leader stood in silence for several minutes, offering up a personal prayer, after which he read Psalms from a Russian-Hebrew prayer book. An Israeli bystander called out in Russian, “Welcome, President Putin.” Putin approached the man, who explained the importance of the Temple Mount and the Jewish Temple. Chadrei Charedim, an Orthodox Hebrew news site, reported that Putin responded, “That’s exactly the reason I came here – to pray for the Temple to be built again. After this remarkable exchange, the Sanhedrin sent a letter to Putin calling on him to fulfill his prayer. ” Kome se Putin molio da se ponovo izgradi (Solomonov) Hram???
  Zahtjev je upucen od onih koji to mogu da urade, jer su oni “duhovna” nadgradnja vladara svijeta. Nota bene, jedno od prvih obecanja koje je Trump njima dao je da ce preseliti veleposlanstvo SAD iz Tel Aviva u Jeruzalem (tko ne shvaca koje su implikacije ovog preseljenja nece nista shvatiti iz ove price).
  Sanhedrin Asks Putin and Trump to Build Third Temple in Jerusalem
  http://www.breakingisraelnews.com/78372/bin-exclusive-sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/#ADSHd173lsQrrkY3.99
  http://www.breakingisraelnews.com/78372/bin-exclusive-sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/#UBqHUYkGjAXzooL7.97
  http://beforeitsnews.com/prophecy/2016/11/israels-sanhedrin-calls-for-trump-and-putin-to-build-the-third-temple-its-coming-videos-2485712.html

  Sto se zapravo kuha u djavoljem kazanu po narudzbi narucitelja-gospodara lutaka na koncu tesko je predvidjeti na osnovu dnevno-politickih zacina koje kuhari-sluge dodaju u kazan (nije bitno nose li na celu crvenu ili bijelu ili zelenu petokraku – pentagram, ili bilo koje druge boje), ali nesumnjivo je da je cilj uraditi sve da se izgradi hram, koji su srusili Rimljani 73.A.D. (a to bez strasnih-krvavih vrenja u kazanu ne moze biti) jer gospodar gospodara lutaka na koncu (i kuhara-slugu i malih od kuzine, kao sto su nasa briselska potrckarala), tj. “mesija” nece doci dok hram ne bude ponovo izgradjen, jer to je jedino mjesto pod kapom nebeskom gdje moze da odglumi “Mesiju”. Glavni zacin po svakoj varijanti u djavoljem kazanu je ljudska krv, kao u svakoj crnoj misi.

  Da, svjetska politika je jedna velika crna misa sve dok On – Spasitelj – Isus Krist - Mesija u slavi ponovo ne dodje!!!

  Maranatha Domine.

  V.I.K.

  OdgovoriIzbriši
 4. I ovaj zanimljiv detalj se mogao pronaci po internetu u vezi Trumpa, a to je da nema te imaginacije ni intuicije koja moze objasniti (opravdati) najavu Trumpa kao buduceg predsjednika u jednoj epizodi crtanog filma “Simpsoni”. Ta je epizoda emitirana prije 16 godina, a ubrzo nakon sto je Trump bio ispitivan od strane FBI radi neplacanja poreza, kada je bio prakticno u bankrotu. Sa tog ispitivanja je izasao bez lisica na rukama sa refinanciranim obvezama prema drzavi i novim kreditom od 800 miliona dolara (stampanih bez pokrica) da se izvuce iz bankrota, ali su zato ubrzo “Simpsoni” najavili buduceg predsjednika?!
  S.P.

  OdgovoriIzbriši