utorak, 23. studenoga 2021.

„Koncilska Crkva“ ostavila narod i nevine žrtve u covid krizi

 

Pogledajte ovu sliku Beča prošle nedjelje (promijenio sam sliku nakon upozorenja jednog čitatelja; slika nije bila iz Beča, zato stavljam drugu sa prosvjeda od kojih 50.000 građana, prema samim medijima, koji usput ističu da su prosvjedi uvjetovani ekstremnom desnicom).


 


Dok se njihov biskup i kardinal zafrkava oko covid potvrde. Dok slovenski biskupi traže isto za njihove mise. Kao tamo poneki također u USA ili Kanadi, i sl. Dok onaj iz Vatikana propovijeda pelcovanje kao „čin ljubavi“. Dok praktično svi biskupi svijeta ili šute, ili ga čak podržavaju.

Totalno su se udaljili od najpleminitijeg dijela društva, od kojih neki makar i instiktivno se protive ovoj pošasti. Dok im kler masovno okreće leđa.

Nevjerojatna sramota na što su spali.

No, kad se uzme u obzir sve ono što smo kroz već nekoliko godina komentirali na ovom blogu o stanju u Crkvi, te doktrinalnim zastranjenima, vrlo teškim, pravim udarima i nijekanjima svete vjere... ovo što danas živimo logična je posljedica onog stanja stvari koje smo nastojali teološki analizirati i dati im pravi razlog.

Danas žanjemo ono što je posijano zadnjih pola stoljeća. Odatle plačemo nad ovom sramotom, ali dobro znamo da nije slučajnost.

Nema zla da na dobro ne dođe. Iskoristimo ovo što se događa, pomozimo tolikima da otvore oči.

Uz Božju pomoć naprijed, kao uvijek.

2 komentara:

  1. Fotografija na članku nije vjerodostojna te samim time umanjuje i diskreditira izrečeno. Treba otvarati oči no ne na način kako to čini Neprijatelja i Otac laži. Ovo je fotografija s rock koncerta "Monsters of Rock" održanog 1991. godine u Moskvi gdje je glavna senzacija bila grupa Mettalica. Jedan od najvećih koncerata u povijesti na kojem je bilo oko 1.6 miliona ljudi. Božji blagoslov svima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preuzemo sam s društvenih mreža, ali ostavljam Vašu poruku za provjeru.
      Mogu potražiti vjerodostojnu sliku ili video, gdje sam vidio svakako premnogo svijeta, što je bio razlog objavljivanja.
      Ali hvala na upozorenju, treba provjeriti.

      Izbriši