nedjelja, 21. studenoga 2021.

Komentirajući govor fra Lazara Perica

 

Gotovo savršen govor fra Lazara Perica. Osim što spominje demokraciju kao vladu većine naroda, kao u smislu da se treba slušati narod. U tom i jest greška, jer je većina telad.

Također se nije usudio spomenuti šefa Vatikana, koji je dao primjer svim državama za obavezno cjepljenje. Jer je Vatikan prva država u svijetu koja je to nametnula. I onda kad ti nešto kažeš, odgovore ti: „pa i Papa to traži“. U tome jest najveća katastrofa, i nažalost ako se to ne pojasni, uzalud druge opaske.

Činjenica je da nemamo duhovnog lidera u ovoj borbi. Tu i tamo koji svećenik, fratar, časna sestra. Ne fra Lazare, nemamo podršku od Crkve, i to ćorav vidi, nego samo Ostatka.

Ima također i nešto pametnih van Ostatka koji se bori. Nažalost, takvi ne će imati uzor u Crkvi za borbu. Ipak im treba reći da Crkva ne može podržati ovo divljanje.

Dobro i hrabro je rekao fra Lazar, upozorio ih je: ako budu tražili covid propusnicu za ući u crkvu, ja u takvoj crkvi ne ću biti.

Tumači Sv. Augustin Gospodinove riječi kako će u one dane sunce pomračati. Komentira to da u one zadnje dane Crkva ne će biti jasno vidljiva, da sunce predstavlja Crkvu koja će, makar postojala do zadnjeg dana, biti potamnjena pred očima tolikih.

3 komentara:

  1. Odličan govor fra Lazara Perice. Jedino je loše to što je još uvijek nažalost u zabludi oko Bergoglija i osobito heretika kuranoljupca Wojytyle: https://www.youtube.com/watch?v=0uHXuyPwjyk
    Što se tiče toga dokazivanja "pa i >papa< je za cijepljenje", tako i meni govore u mojoj rodbini, oni koji nisu baš neki vjernici, ali eto, kad je "papa" Franjo u pitanju, tu su najveći vjernici. Pak, što se tiče liderstva, mislim da bi M. Francišković mogao biti pravi lider hrvatskog naroda u borbi protiv plandemije i NSP-a, iako je musliman: https://www.youtube.com/watch?v=oTeu7fOe3Og
    Vjerujem da bi se prema nama kršćanima-katolicima ponašao kako se ponaša i musliman Assad u Siriji, s poštovanjem i uvažavanjem, a da bi zabranio pobačaj u potpunosti, odveo Hrvatsku van iz EU-a i NATO-a te istjerao masoneriju da je na vlasti. Tako da na neki način nekakvog lidera imamo, koji ima potencijal postati pravi vođa hrvatskog naroda, ali duhovnog svakako nemamo. No ne predajmo se, Bog je uz nas. Za Hrvatsku i Boga-do groba!

    OdgovoriIzbriši
  2. U pravilu se uvijek slažem kad se govori o 'politici' na ovom blogu.
    Ipak, Crkva ne može potamnjeti jer je Ona tijelo Hristovo.
    Da, mnogima će biti nevidljiva, ali potamnjena ili prljava ne može biti jer je sveta radi Gospoda Hrista.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Crkva svakako ne će nestati, jer je neuništiva. Ali ne će biti tako vidljiva kao u vremenu snažnog djelovanja. Vrijeme je progona, i Crkva proživljava situaciju sličnu prvih stoljeća kad je bila u katakumbama.

      Izbriši