ponedjeljak, 19. srpnja 2021.

Prije deset godina traže depopulaciju cjepivom, i sada ti žele pomoći

 

Članak više nije dostupan na internetu, ali su novine sačuvane, kao i slika naslovne strane s datumom.

Broj komentara: 8:

  1. Iako prošle godine (do 12.mj.) još nisam bio posve siguran u to, sad sam u potpunosti siguran u to da je ovaj cijeli korona cirkus zbog cjepiva, tj. da nije cjepivo radi virusa, nego virus radi cjepiva. Virus su namjerno napravili i pustili iz laboratorija radi pelcovanja, tj. depopulacije cjepivom. Također, čini mi se kako elite ovim cjepivom rade imitaciju Apokalipse(to sam pročitao na jednom forumu), tj. Žiga zvijeri te da iako smo u posljednjim vremenima ipak još nismo došli do vremena pojave Antikrista, do 7. crkvenog doba koje opisuje bl. Bartolomej Holzhauser. Mi trenutno živimo u 5. crkvenom dobu, u "age of tribulation", ali ne u 7., kada će se pojaviti Antikrist, ponovno doći Isus Krist i pobijediti Antikrista i biti kraj svijeta. Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na neki način antikristi su koncilski "pape" koji su sa Svete Stolice naučavali pogrešno, i tako uveli u tolika zla; dosta ih pripremili.
      Ono što vidimo, jest da Otpad napreduje.
      I da nismo još vidjeli najgore, bez daljnjeg, tako izgleda.

      Izbriši
    2. Ali ti isti pape su proglašeni svetima. Za Ivana Pavla II imaš i čudo po zagovoru za proglašenje blaženim i svetim. Jedino Ivan XXIII je proglašen svetim radi pokretanje 2VS i na taj se dan slavi kao svetac ne na dan smrti.
      Antikrist po definiciji negira božanstvo Kristovo što nije slučaj kod svih koncilskih papa.
      Otpada je bilo uvijek. Hereza i krivovjerja.
      2VS je uveo novotarije koje su danas dale loše plodove. Te plodove Franjo bere i umnaža.
      Samo TLM treba dozvoliti i nauk Crkve koji je prije bio. Jer po novom spasiti se može svatko pa i oni koji negiraju Krista.


      Izbriši
    3. Logično je da ih proglase svetima, oni koji nastavljaju njihove negativne plodove.
      Za kriterij je glavno nauk koji su poučavali. Napr., za Ivana Pavla II nije jedino bitno što je osudio komunizam (ipak sjetimo se da komunisti nisu imali nešto protiv njegovog imenovanja kardinalom, i još prije biskupom), nego sve ostalo. Podržavanje koncila i njegovo promocinje, u sav onaj šou u vezi Asiza itd.
      Nije samo negirati Božanstvo Kristovo, već i njegov nauk. Ovi koncilci pripremaju teren za sve to.
      Uvijek je bilo problema u Crkvi, ali Drugi Vatikanski, promjena nauka u susljednja promjena liturgije, napravila je jedan prije i poslije u Crkvi.

      Izbriši
  2. Franz opet poziva na cijepljenje.
    Zar je moguće da je on tako naivan i vjeruje u genetsku terapiju jer mRna cjepiva u naravi nisu cjepiva nego eksperimentalna terapija.

    https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/papa-franjo-u-videoporuci-pozvao-sve-da-se-cijepe-cjepiva-daju-nadu-u-kraj-pandemije-15095643

    Dokaz je to zadnjih vremena barem po ovome što je pisano
    "Kada starci izgube zdrav razum i mudrost".
    Franjo gdje ti je mudrost nestala ili je nisi niti imao.
    Kako li je takav kardinal uopće postao papom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne vjerujem da je naivan. Svatko tko razmišlja i ne želi se prodati može vidjeti o čemu se radi ovdje.

      Izbriši
  3. Sva sreća, hvala dragom Bogu pa sam naišao na ovu vijest:https://www.24sata.hr/news/u-hrvatskoj-se-skoro-vise-nitko-ne-cijepi-od-nas-su-gore-samo-bugarska-rumunjska-i-bih-780723
    Ako tomu pridodamo i Hrvate iz BiH, onda je situacija kod nas što se tiče pelcovanja uistinu dobra, jer se većina naroda ne cijepi, a od te većine 39% se ne bi cijepilo ni u kojem slučaju:https://www.youtube.com/watch?v=XBUcIEcDCCw. Nije ni čudo onda da se Plenković i njegova ekipa preznojavaju, ne mogu toliko ugoditi Novom svjetskom poretku i Briselu koliko im se hrvatski narod može suprotstaviti. Hrvatska katolička ili nikakva! Domovini vjerni!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve znamo ali malo nas je

    OdgovoriIzbriši