utorak, 13. srpnja 2021.

Južnoafrička Republika, prema obećanom kaosu. Naučiti lekciju

 

Crnci ne mogu upravljati sami sebe, jer nemaju mantalnog kapaciteta ni mozga za upravljati Društvom

Dadnite im oružje, i ubijati će sami sebe; dadnite im moć i poziciju, pokrasti će državni novac; dadnite ime nezavisnost i demokraciju, koristiti će je za nametanje plemenskog mentaliteta, etničnost, fanatizam, mržnju, ubojstva i rat. 

Pieter Willem Botha (1988, upozoravajući na kaos ako nestane Apartheida). 

Prethodni predsjednik toliko se nakrao, da ga je čak i ondašnji korumpirani sustav morao poslati u zatvor. Kao odgovor, nastupio je kaos izazvan njegovim pristašama: krađe, požari, ubojstva...


 

Broj komentara: 18:

  1. Nismo ni mi Hrvati nista bolji od crnaca dobijemo drzavu i nakon 21 godine nam dojadi samostalnost i uđemo u euroslaviju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S tim da je EU gora od Jugoslavije, ako mogu reći. Avnojska Hrvatska nije Hrvatska. Hrvatska bez Hrvata u BiH, pa i u CG i SR nije Hrvatska. Toliki Hrvati su ostavljeni. Šta si dobio? lgbt, pobačaj je ostao, ne smješ pisnut o nekim stvarima, šta imaš? Kad bi Hrvatska barem bila izvan EU, izvan i oružanog pakta, kad bi doista bila neovisna i doista brinula o svojim građanima mimo ovih granica, onda bi bilo drugačije. Ali ovako?
      Ali ne može se porediti sa ovim kaosom u JA. Oni su pred istrijebljenjem, i to najkrvavijim.

      Izbriši
  2. Nažalost južnoafrički bijelci(Buri) su nakon svih ovih stoljeća došli do točke pucanja, koliko se vidi. Ali ipak, tvrdi su to ljudi, i nisu uspavani kao europski i američki bijelci, i vjerujem da će se pobuniti makar dio njih protiv anarhije i rasula u JAR-u. Ima tamo vjerujem još dosta sljedbenika Terreblanchea, koji neće sjediti prekriženih ruku.
    A što se tiče RH i Hrvata izvan nje, treba se raditi na osnivanju Trećeg entiteta u Herceg-Bosni, kao prvo, a onda i za poništenje šokačko-zbunjevačke nacije u Vojvodini i za dobivanje većih prava Hrvata u Boki Kotorskoj. Mislim da bi se Hrvati i Srbi trebali dogovoriti oko politike recipročnog uvažavanja tj. da obje strane priznaju granice obavije države i da se dogovore oko razgraničenja Hrvata i Srba u Bih i CG računajući naravno i muslimane. Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekoliko točaka za razmišljanje:
      - Koja je bila jedina hrvatska vojska u XX stoljeću? Ustaše.
      - Da li su Ustaše počinili onoliko zla za koje ih se optužuje iz komunističke i srpske propagande? Ni približno, naprotiv, hrvatski narod je bio velika žrtva rata. Imati u vidu da je u Bosni bilo dosta muslimana u ustaškoj uniformi. Jedna od velikih grešaka Ustaša. Njihovi zločini išli su na račun Hrvata.
      - Osobno mislim da je Banovina Hrvatska bila mnogo bolje rješenje. Ali Jugoslavija je bila ugurana u rat preko Churchilla. Onda je plan Cvetković-Maček bio razbijen.
      - S kim su bili u savezu Ustaše u II svjetskom ratu? Tko je pobijedio u ratu? S kim je sada u savezu današnja Hrvatska? Na potpuno su drugoj strani.
      - Da li je Njemačka bila kriva za II svjetski rat? Mislim da mnogo manje od njihovih protivnika. I ne samo njihovih, nego i Italije, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske, Bugarske, Ukrajinaca i pobunjenih Rusa, Hrvata. Svi ovi su izgubili rat. Današnja Hrvatska je na strani onih koji su se borili protiv Hrvata prije 70 godina. Imaj to u vidu.

      Izbriši
    2. Nisu ustaše bili jedina hrvatska vojska, već ustaše I DOMOBRANI,koji su bili definitivno najčasnija vojna formacija na području cijele bivše Jugoslavije. Naravno da ustaše nisu ni približno pobile onoliko Srba koliko se govori u četničkim krugovima(vidio sam davno na yt tvrdnju jednog Srbina da pod Jasenovcem počiva DVA milijuna samo Srba, eto do kud ide njihova fantazija), ali ustaški zločini bili su stvarni i grozni.
      Što se tiče Njemačke, Njemačka i Engleska snose glavnu krivicu za WW2. Da nije bilo njemačkog napada na Poljsku tko zna na koji bi način počeo DSR, jer vjerujem da elite stoje iza DSR, ali svakako, ne mogu braniti Hitlerovu Njemačku pored jadne i izmrcvarene Poljske. A da je Hrvatska na strani jugopartizana tj. onih koji su se borili protiv hrvatskih domoljuba u domobranima i svih onih koji su bili časni u ustašama, posve je jasno. Grešni carinik

      Izbriši
    3. Poljaci su bili nagovoreni na rat od Churchilla. Glavni njihov general prije smrti upravo pred rat htio je savez sa Njemcima protiv Boljševika. Gdanjsk je bio 95% njemački grad, i Poljska nije dala Njemačkoj koridor do te luke. Također je bilo ubojstava Njemaca u Poljskoj.
      Rat s Poljskom se mogao izbjeći, ali anglosionisti nisu htjeli. Domobrani su bili unutar NDH.

      Izbriši
    4. Jesu li Poljaci napali Njemačku, ili su Nijemci sa SSSR-om napali Poljsku? Kakav je to savez protiv boljševizma mogao biti kad su upravo Nijemci i boljševici bili u savezu?
      I što se tiče Engleske, Hitler je posjećivao englesku kraljevsku obitelj i bio im prijatelj, tako da je i to dokaz Hitlerove povezanosti sa NSP. Iste ovakve gornje argumente daju Srbi za njihovu poziciju u Domovinskom ratu:te da je bilo ubojstava Srba u Hrvatskoj, te da smo bili nagovoreni na rat od strane Zapada(SAD, Njemačke i Vatikana), te da je Knin bio 90% srpski grad...kratko rečeno notorne gluposti. Vidite, meni su poljska i naša borba za opstanak i preživljavanje potpuno iste:imali smo pravednu borbu, protiv dva neprijatelja, oni protiv germanskih šovinista i komunista, mi protiv velikosrpskih šovinista i komunista, ni jedni ni drugi nismo imali stranu pomoć, i jednima i drugima su gradovi bili bombardirani i neki skoro sravnjeni sa zemljom(Varšava i Vukovar), i jedni i drugi smo na kraju pobijedili...prilično slično, zar ne? Bliža nam je poljska obrambena borba nego njemačka osvajačka.Gc

      Izbriši
    5. Ne, prvo je Njemačka napala Poljsku, a SSSR poslije. Engelzi i Francuzi nisu odbranili Poljsku.
      Ali Poljaci nisu htjeli pristati na njemačke molbe o koridoru, plus napad na njemačku manjinu u Polsjkoj.
      Oni koji su bili saveznici, to su bili Zapad sa SSSR. Njemci, sa Italijanima, Mađarima, Hrvatima, Španjolcima itd. zaustavili su koliko su mogli SSSR u njihovom produru prema Zapadu.
      Da li je mogla Njemačka bolje odigrati tu 39-tu godinu? Vjerojatno, ali nije bilo tako lako. Englezi su željeli rat protiv Njemaca pod bilo koju cijenu. Židovi su također želiti uništiti Mjemačku, židovski savez je njima objavio rat 1933.

      Izbriši
    6. 👍👍 Da, Njemačka je napala Poljsku prije, ali su i tad SSSR i Njemačka surađivale. Tobožnji veliki neprijatelji nacizam i komunizam smrvili su jadnu Poljsku kao u žrvnju, pročitao sam da su njemačke avione vodili sovjetski radio signali u bombardiranju poljskih gradova.
      Nego, ono što je bitno, vidjeti borbu konzervativaca u Drugom svi.ratu protiv komunista,ali i nacista, mislim da su tu najpozitivniji primjer Finci i Poljaci, pa onda Slovenci sa svojim belogardejcima(koji uglavnom nisu činili zločine i bili su časna formacija), onda mi koji nismo vodili osvajački rat, nego obrambeni(iako uz logore kao najveću ljagu NDH)pa tek onda eventualno ostali. Daleko najčasniju borbu u DSR su vodili Poljaci i Finci, zato što su bez teritorijalnih pretenzija i namjere zločina branili samo svoje domovine od komunista, odnosno komunista i nacista. Nijemci nisu vodili pošten rat, što su radile Rommelove jedinice u Africi, branili granice Njemačke u Sahari? Ne, Njemačka nije vodila pošten rat. Grešni carinik

      Izbriši
    7. Ne vjerujem određenim izvorima, več na osnovu činjenica. Vatikan je bio sazvao morovnu konferenciju u vezi poljsko njemačkih odnosa, ali na tu konferenciju su pristali samo Njemačka, Italija i Poljska. Francuska i Engleska ne.
      Engleska i SSSR su surađivale još od 39. Poljska je bila uvučena u rat, a onda puštena, do te mjere da su je napustili oni koji su navodno objavili rat Njemačkoj zbog njenog napada na Poljsku, ali ne SSSR. I na koncu rata, predali su Poljsku komunistima. Zar nisu radi njih počeli rat? Zašto su ih onda napustili?
      Sigurno je da je Njemačka imala krivih poteza, ali manje od Saveznika koji su prvi mogli izbjeći rat.
      Dalje, zašto Jugoslavija Cvetkovića Mačeka nije htjela ući u rat, ako je bilo tako dobro stati na stranu Saveznika? Zašto ne Irska, Portugal, Španjolska? Ni Grčka nije htjela, ali tu je napravio veliku grešku Mussolini, napavši Grčku bez potrebe, suprotno savjetu Hitlera. Upravo zbog poraza Italije u Grčkoj Hitler napada Jugoslaviju, nakon odbijenog pakta, motiviranog od strane komunista. Jer je trebalo pomoći Staljinu. Ali prije 39 Staljin nije tražio od Tite podići ustanak, kad je Njemačka napala Francusku (nakon objavljenog joj rata).
      Imaj u vidu da su povijest koja nam je svima bila pokazivana u školi napisana od strane pobjednika.

      Izbriši
    8. Ja nisam ni na strani saveznika ni sila osovine, jer jasno vidim da su i jedna i druga strana bile kontrolirane od masona. To dovoljno govori i da je vođa SAD-a Truman bio mason 33 stupnja, kao i da je Kvaternik koji je proglasio NDH bio također mason. Također, postoje opravdane sumnje da je Hitler imao djeda Židova, vrlo moguće Rotschilda tako da je to isto pokazatelj apsurdnosti držanja sila osovine nekakvim moralnim mjerilom. Opet kažem, u DSR su imali najpošteniju borbu Finci i Poljaci, jer su se branili bez ikakve politike zločina, dok se to za pogotovo Njemačku i SSSR ne može reći. Znam da Engleska i FR nisu objavili rat SSSR-u, i to je očigledno pokazatelj da su , uz Njem htjeli da do rata dođe. Prijatelju, nije svijet crno bijeli, nego dosta sivi, ni ja ne vjerujem u ono što su nas učili u školama, ali ne mogu nikako vjerovati ni da su sile osovine bile na Božjoj strani dobra protiv NWO, kako je to bila npr. Francova Španjolska.Grešni carinik

      Izbriši
    9. Ja tvrdim da su Njemci bili manje zlo, i ne da su bili primjer dobra. Nacistička ideologija nije bila kršćanska, kako pokazuje Papa Pio XI u enciklici Mit brennender sorge. Imali su teških stranputica.
      Ali tvrdim da nisu bili makar glavni krivac za rat.
      Hitler je bio protiv SSSR, oduvijek, od samog početka. Zahvaljujući njihovoj žrtvi, Evropa je spašena od komunizma, tj. zapadna Evropa. Hitler je imao na desetine divizija na granici sa Njemačkom, na desetine aerodroma s kojih je mislio poći na cijeli kontinent. Barbarossa ga je zaustavila, i svi koji su u njoj učestvovali.
      Napr., američki general Patton, zadužen za kontrolu Njemačke nakon rata, rekao je da se Amerika borila protiv krivog protivnika. Zbog toga je bio ubijen, sigurno. U navodnoj prometnoj nesreći. Dokrajčen u bolnici.
      Poljska se trebala zajedno sa Njemcima boriti protiv SSSR, to je bilo rješenje, dopustiti Njemcima koridor do Gdanjska, što nisu htjeli na osnovu zahtijeva anglosionista.
      Te priče o Kvaterniku ne znam, ali mislim da se to ne može uzimati za ozbiljno, nego činjenice. Znam da je Stepinac podržao, koliko se moglo, ustaški režim jer je bio između ostalog protiv pobačaja, razvoda, pornografije.
      Potražite i snimke na youtube ulaska Njemaca u Zagreb 41. Ne vidim neko ogorčenje, nego radosna klicanja i pljeske rukama, ruke u zrak. Zašto su Hrvati postupali tako u ono vrijeme? Pa nešto su znali, vjerojatno.
      Kao što s druge strane mislim da je rat devedesetih u Jugoslaviji bio ogromna tragedija koja se trebala izbjeći pod svaku cijenu. Što ne znači da se jednako i još više trebao dokinuti komunizam, i napraviti novo ustrojsto u regiji, na najpametniji mogući način, i bez ludih žurbi. Kuge, gladi, rata oslobodi nas Gospodine, pradavna je kršćanska molitva.

      Izbriši
    10. Ok, po vama su Nijemci bili manje zlo, po meni nisu, ali dobro. Po meni su Talijani bili manje zlo, ali opet, ne podržavam ih zato što se ne slažem sa fašizmom i otimačinom hrvatskih krajeva sa njihove strane. Slažem se da su se trebali ujediniti Poljaci i Nijemci protiv komunizma, ali tu je greška Nijemaca, a ne Poljaka, koji su uz sovjetsku pomoć napali mućki i krvnički Poljsku. Što se tiče Slavka Kvaternika, činjenica da je bio mason, to možete lako provjeriti u knjizi Ivana Mužića "Masonstvo u Hrvata". NDH je priznajem imala i neke dobre zakone, npr. o zabrani bogopsovke i o zabrani pobačaja, ali ustaški zločini posve su delegitimirali tu državu. Hrvati su dočekali radosno Nijemce zato što su Nijemci donijeli oslobođenje od KJ i uspostavi NDH, koja je bila hrvatska država, iako po meni najgora. Inače, kad smo već kod Nijemaca, ti isti Nijemci i Hitler htjeli su da se održi Kraljevina Jugoslavija, a ne da se napravi hrvatska država zato što su već imali pakt sa KJ i bilo bi im naravno lakše imati cijelu Jugoslaviju pod sobom nego samo Hrvatsku. Ne vidim apsolutno razloga zašto bi neki Hrvat branio Njemačku, koja je bila za očuvanje Jugoslavije, koja je bila antikatolički raspoložena i koja je napala katoličku Poljsku kao početak svog krvavog pohoda. Grešni carinik

      Izbriši
    11. Evo kakav bi trebao biti pravi tradicionalni pogled na Hitlera, naciste i fašiste:http://introiboadaltaredei2.blogspot.com/2017/09/hitlers-demons.html
      Obratite pažnju na zaključak:"Hitler, the Nazis, and fascism are incompatible with Catholicism."
      Eto, to je pravi tradicionalni katolički stav o nacistima i fašistima. Mi Hrvati kao narod nismo nacisti niti fašisti, naši stari koji su se borili u ustašama i domobranima također to nisu bili, već samo konzervativni katolici koji su se borili protiv bezbožnog komunizma i velikosrpstva, bez ikakve ideologije nadrase, nacizma, fašizma te ni ideologije istrebljenja(koje je manjina ustaša sprovodila).

      Izbriši
    12. Ne, ne slažem se sa introibo. Talijanski fašizam kao takav, nije bio osuđen od Pape, nego upozoren na izvjesna odstupanja.
      Nacional socijalizam je imao poganske stavove, to je jasno, i prema tome potpuno neprihvatljive. Ali u onom kontekstu, Njemačka je bila gurnuta u rat i trpjela je od navale masonskih loža na nju. Blog introibo je previše krut. Američka vojska je napravila mnogo zla u ratu. Što se tiče KJ, to je stvar njihovih naroda. Uredba te države, i njene promjene se rješavaju na unutrašnji način. Što se tiče Poljske, bilo je dosta Njemaca ubijeno u Poljskoj prije rata, i nisu zaštitili taj narod unutar Poljske. Poljska je jednostavno trebala poći s Njemačkom protiv SSSR. Zašto to nisu učinili? Nekome je bio potreban rat.

      Izbriši
    13. Vi se ne slažete, ja se slažem. Nego, prekinut ću ovu raspravu s moje strane. Smatram da su obje strane bile kontrolirane od masona i NSP, a da su najpravedniju borbu u DSR vodile Poljska i Finska, koje kao države nisu bile toliko pod kontrolom masona kao ostale, koliko se čini. Vi imate svoju teoriju, ja svoju. Ipak, najvažnije je da smo i vi, i bloger Introibo i ja katoĺici-sedevakantisti, i braća u Kristu. Cijenim vas jer imate kvalitetne tekstove i nastavite sa pisanjem, jer vam itekako dobro ide. Želim vam Božji blagoslov, vama i vašoj obitelji i pozdrav. Grešni carinik

      Izbriši
    14. Hvala lijepa, brate u Kristu. Nastavljamo

      Izbriši
  3. I inače da, Srbi imaju više krivnje za dolazak Ww2 na teritorij Balkana nego mi Hrvati, jer su se na poticaj Britanaca(opet Englezi, očigledno je da Engleska i Njemačka stoje iza ww2)pobunili protiv Jugoslavije u naci paktu. Parola bolje rat, nego pakt je zbilja donijela rat, njemačko bombardiranje Beograda i uspostavu NDH. Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši