subota, 21. ožujka 2020.

Kina stiže u pomoć Italiji? Zašto mediji (plaćenici) hvale Kinu pored drugih boljih primjera?

Cinizam do kraja: oni koji su nas uvalili u sve ovo, šišmišojedi, crvojedi, zmijojedi,... ne dostaje mi riječi, ali iznad svega, i zvanično, komunjare i pogane duše, koje ne vjeruju u Boga, nego ga vrijeđaju i taru svoj nardo kako samo oni znaju uraditi; ta komunistička nacija dakle, odakle je sve počelo - bio razlog koji bio, da li im je to ubačeno ili ne, - sada ti komunisti i progonitelji Crkve i najboljih među njima, dolaze učiti nas kako živjeti.


Pa tko vas traži i zove ovamo? Što ste pokazali, osim ovog virusa i teror? U redu, subzijate to sad, jer ako treba mitraljez koristiti, no problem, kao i uvijek.

Ali vama blizu ima nacija, i to isti kinezi i milijun puta bolji od vas, kao Tajlanđani, koji drže ovaj koronavirus na samo dva preminula. Kako to oni rade? Zašto ih, majstori, ne upitate? Upitajte njihovu službu kako to uspijevaju bez mitraljeza. I Južna Koreja, koja se također borila i bori protiv komunizma, i oni su uspješniji od Kine. Zašto njih ne pitate?


[Ni Taiwana ni Rusije nema na spisku. J. Koreja, kineski susjed koji se hrve s ovim virusom od početka, smanjuje stopu rasta. Što njih ne pitate?]

Ali vi, plaćenici, mediji i političari koji vas plaćaju, nakon što su već plaćeni od onih iza zavjese, vi nama dajete Kinu za primjer.

[Do jučer su govorili da Hrvatskoj treba dati zlatnu medalju. Ne izgleda baš tako.]

Zašto? Jer želite provesti međunarodni komunizam, što vam je cilj ima više od sto godina.

Braćo, ovo je borba između dobra i zla. Stanite uz Boga, uz Krista, molite se, pokajte se, obratite se. Možda nam se mili Bog smilije, i pomogne nam.

A tko ostane sa BergoCheom "krstiti" se ljevom rukom - nema ništa da uradi dobro, sve naopako (i pogledaj ovdje kako to hitro čini) -, eh ko će ti onda bit kriv, s kim se družiš.



Dodatak. I još nešto prežalosno:  Spaljivaju mrtve. Jeste li vidjeli ovo u Italiji? Sve je to zbog masonskog običaja kojeg je Pavao VI dopustio katolicima. Nikad dotad katolici nisu palili leševe. Ni za vrijeme kuge koja je oduzela četvrtinu pučanstva u kršćanskoj Evropi. Jer, zar može izaći virus kad ga se zatrpa zemljom? Apsurd.

A ljudi umiru sami, bez svećenika, kojem je zabranjen pristup, pa čak barem je tako sugerirano od nekih biskupa. Osim toga, sve je manje svećenika. Do prekjučer u milanskoj regiji ih je umrlo 28. Inače, ne dopuštaju ni rodbini biti uz krevet. Nema pogreba, nema zadušnice, nema ništa. Spale tijelo, i dadnu nekom od rodbine pepeo.

Kazna je Božja nad nama.

Broj komentara: 7:

  1. socijalisticki ološ uvijek ima spremne hvale i ode za svoj sustav, pa tako i u ovakvim situacijama.
    no nisu krivi oni ni vladari svijeta vec oni koji su se svjesno odmakli od Boga...

    OdgovoriIzbriši
  2. Osjeća se zamjeranje i gorčina u tekstovima. I sam sam ljubitelj istine i borim se s gorčinom koja dolazi od tolikog zla prisutnog među ljudima ovoga palog svijeta, ali bez srca Isusova jadna nam ta naša istina. Isus je ljudskim očima gledano izgubio, a zlikovci pobjedili… Nije vrlina mahati križem Kristovim da se otjeraju sile Zloga, već se preobraziti po milosti Njegovoj i gorjeti ljubalju koja se slobodno daje raspeti poput Njega. Kad bih samo istinu govorio, a ljubavi nebi imao, med sam što ječi i cimbal što zveči...Jedan primjer zdrave vjere, https://youtu.be/XUfAAmgTSfw?t=205

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj Bog je istjero trgovce bičem ih Hrama.
      I moja braća su mačem protjerali muslimanske osvajače Evrope.

      Izbriši
    2. Video koji stavljate tretira egzistencijalne probleme preko vjere.
      Ovdje jednostavno branim vjeru od uvijek od modernističkog prodiranja.

      Izbriši
  3. Eto nek im ameri pošalju pomoć poklonjenom konju se ne gleda u zube stara poslovica

    OdgovoriIzbriši
  4. Nek im ameri pošalju respiratore poklonjenom konju se ne gleda u zube

    OdgovoriIzbriši
  5. Poklonjenom konju se ne gleda u zube nek im ameri poklone tipicna desnicarska ovca kojem je usa svetionik demokracije sjedi 1

    OdgovoriIzbriši