subota, 11. veljače 2017.

Muhamedove prljavštine prema Djevici Mariji

Prevodim članak Raymonda Ibrahima nazvan doslovce "Muhamedove seksualne maštarije o Djevici Mariji", ali sam mu radije htio dati pravedniji naslov naznečen gore. Članak udopunjujem s par slika, i na koncu ostavljam kraći komentar.



U vrijeme kada se građani zapada stalno upozoravaju da se govori s poštovanjem prema Muhamedu, ili bi inače uvrijeđeni muslimani mogli odgovoriti nasiljem - na sramotu i krivnju onih koji ostvaruju svoju slobodu izražavanja - razmotrimo što muslimani redovito govore o stvarima koje su drage nemuslimanima.

Nedavno tijekom televizijskog programa na arapskom jeziju, Dr. Salem Abdul Galil - ranije zamjenik ministra egipatske vjerske zadužbine za propovijedanje - sasvim otvoreno je izjavio da, među ostalim biblijskim ženama (Mojsijeva sestra i faraonova žena): "Naš Poslanik Muhammed - molitve i mir neka su na njemu - biti će u braku s Djevicom Marijom u raju. "(Napomena: arapska riječ za "brak" označava "pravne seksualne odnose ", te je lišena zapadne "romantične " ili "Platonovske" konotacije.)

Odakle Galilu - vladin službenik koji također smatra da muslimani mogu nositi njima omraženo raspelo ako je potrebno da prevare kršćane - ova ideja? Kao i obično, od samog Muhameda. U hadisu koji se smatrao dovoljno pouzdan da bi bio uključen u poznatom Ibn Kesir korpusu, Muhamed je izjavio da "će mi Alah dati u raju Mariju, Imranovu kćer" (koju muslimani identificiraju s Isusovom majkom. Iz al-Muʿjam al-Kabīr, rana kolekcija hadisa prikupljena od Imama Tabarani. http://www.answering-islam.org/Shamoun/mary.htm).


Ako je malo modernih kršćana svjesnih ovog islamskog stava, nije bilo tako sa srednjovjekovnim kršćanima koji su živjeli u zemljama pod muslimanskim okupacijom. U tim nacijama muslimani su redovito bacali tu fantaziju u lice Katolika i Pravoslavnih koji su štovali Mariju kao "Vječnu Djevicu".
Tako je bio slučaj i sa Svetim Eulogiom iz Cordbobe, autohtonim kršćaninom u Španjolskoj okupiranoj od muslimana, koji je napisao: "Neću ponoviti hulu kojom se taj nečisti pas [Muhamed] usudio napasti Blaženu Djevicu, Kraljicu Svijeta, svetu majku Našeg Presvetog Gospodina i Spasitelja. On je tvrdio da će je u drugom svijetu razdjevičiti ". "Taceam sacrilegum (...) de beatissima virgine mundi regina, sancta et venerabili Domini et Salvatoris nostri genitrice Maria canis impuris (Muhamed) dicere ausus est. Protestatus enim est (…) quod eius foret in saeculo venturo ab se violanda virginitas." Eulogio: Memoriale sanctorum 1:7, CSM p. 376.



Kao i obično, bile su Eulogijeve uvredljive riječi o Muhamadu - a ne uvredljive riječi o Mariji - koje su imale krvave posljedice: on, kao i mnogi drugi španjolski kršćani glasno kritični prema Muhamedu, proglašeni su krivima zbog govra protiv Islama i javno mučeni i pogubljeni u "Zlatno Doba" Cordobe u 859.


Ne samo da mnogi zapadni akademici potiskuju ili ublažuju takve povijesne činjenice muslimanskog progona kršćana, već neki, bilo namjerno ili iz neznanja - preokreću ih u nastojanju da se prikazale kršćanske žrtve islama kao da bi bile kršćanski progonitelji islama. Tako je, nakon citiranja Eulogiove spomenutu žalbe protiv Muhammeda, Ivan V. Tolan, profesor i član Evropske Akademije, napisao:

"Ovaj skandalozni stav [da će Muhamed oženiti Mariju], izgleda da je Eulogiov izum; Ne znam za druge kršćanske polemičare koji bi načinili ovakvu optužbu protiv Muhameda. Eulogio fabricira laži dizajnirane da šokiraju svoje kršćanske čitatelje. Na taj način, čak i oni elementi Islama koji sadrže kršćanske pojmove (kao što je štovanje Isusa i njegove djevičanske majke) su deformirani i ocrnjeni, kako bi se upozorilo kršćanine od divljenja bilo čega što pripadea muslimanima. Cilj je potaknuti mržnju za "tlačitelja" .... Eulogio predstavlja stvari na način da pokaže da musliman nije prijatelj, potencijalni silovatelj Kristovih djevica. (Saracens: Islam in the Medieval European Imagination, p.93).


Ali kao što smo već vidjeli, međutim, to je sam Muhammed - a ne bilo koji "kršćanski polemičar" taj koji tvrdi da će Marija biti njegova vječna priležnica. No, činjenice očito ne smetaju da akademici poput Tolana, koji su više željni demonizirati Eulogija u nastojanju da se oslobode krivnje "uvrijeđeni" Muslimani koji ga su ga zaklali.
Stavimo pitanje prave ili lažne povijesti na stranu, vratimo se modernom Egiptu i razmotrimo zašto bi Dr Galil - vladin službenik opisao kao "umjeren", graditelj mosta između muslimana i kršćana - otvoreno rekao nešto za što zna da će milijuni pravovjernih kršćana u Egiptu smatrati odvratnim: da će Kristova Majka biti dana - i imati seksualne odnose s takvim - onom kojeg kršćani smatraju lažnim prorokom?
Sigurno je da su mnogi egipatski kršćani izrazili zgražanje, uključujući i na društvenim medijima, iako nitko odgovorio nasiljem. Da je kojim slučajem neki kršćanski klerik, ili čak i obični koptski dječak, tvrdio da je Aiša - Muhamedova omiljena supruga, koja ima počastno mjesto u sunitskoj tradiciji - bila vjenčana i da bi imala seksualno općenje s lažnim prorokom, taj isti bi bio premlaćen, ako ne i ubijen dok bi bio zatočen na osnovu egiptasktog zakona "protiv religijske uvrede", koji navodno štiti i Islam i Kršćanstvo.

No, kao što i svaki musliman i kršćanin zna, egipatski zakon "protiv religijske uvrede" - koji je bio odgovoran za uhićenje i kažnjavanje mnogih kopta optuženih za ruganje Islamu na društvenim medijima - u stvarnosti je samo "zakon protiv uvreda Islama". Stvari koje kršćani držem svetima smatrane su besplatnim igrama - uključujući, na osnovu viđenog, i "umjerene" vladine dužnosnike.


["Isus će razoriti križeve i slijediti Kuran"]

Uostalom, Islam - počevši sa svojim prorokom i kroz svoje svete spise - izgrađen je na vrijeđanju nemuslimana i njihovih religija, posebno židovstva i kršćanstva. Kako onda treba reći da ono što Islam tumači kao istinito - makar bilo bogohulno prema 'nevjernicima' - nikada neće biti smatrano bogohulim od muslimanske osjetljivosti? 
***

Dodatak:

To je Islam. I toliko drugog nezamisljivo zlog. Ova "religija" jest započeta od samog đavla, jer jedino đavao može ovolike hule izgovoriti protiv Presvete Gospe. Njihov prorok jest, po riječima Sv. Eulogija, prljavo pseto koji svoju bljuvotinu riga na sve što je sveto. S pravom ga Dante Alighieri stavlja u pakao, kao što još uvijek stoji freska u Bolonjskoj Katedrali.


Od naroda poučenih u ovom mentalnom sklopu ne može se nikakvo dobro očekivati. Dok god ovise od ovog zla, biti će njime ispunjeni i prenosiće ga na druge. Najveća pomoć jednom muslimanu jest pomoći mu razumjeti u kakvoj je zamci zla. I ponuditi mu spasenje: Isusa Krista po njegovoj Presvetoj Majci.

A evo što se danas događa: stavljajući taj neki "ekumenizam" na prvo mjesto, evo hodža pjevaju kuranske šure usred Katedrale u Bariju:


evo ih i u drugim crkvama, u samom Rimu:



Mogli bi bez kraja navesti primjere, od onog fatalnoh teksta koncilske deklaracije (1965) "Nostra Aetate", konkretno u odnosu na muslimane "zaboravivši što je bilo..." (NA, 3). I još: " Oni Isusa, istina, ne priznaju Bogom, ali ga ipak časte kao proroka, a također i njegovu djevičansku majku Mariju.

Eto, vidimo kako je časte. Ali od ovih budalaština, ove neodgovornosti - treba se upoznati što uči Islam, a vidimo da su to katolički sveci jako dobro znali u prošlosti - dolaze današnja zla i prokletstva. Što drugo očekujete ako se dopušta u crkvama, katedralama!, pjevati šure navodno napisane od nekog tko je proveo svoj život u razvratu, hulama na Boga Jednog i Trojstvenog, njegove Presvete mu Majke, Vječne Djevice, ne prestajući pri tom žestoko proganjati kršćane?

Stoga prvo treba od crkvenih osoba tražiti da operu sebi mozak i prihvate u cijelovitosti neizmjenjenu vjeru u Sina Božjega.



4 komentara:

  1. Nisam šokiran iako prvi puta čujem za takvu gnjusobu o Bogorodici.
    1917. Hrvatski Sabor je legalizirao muhamedanstvo. Doduše na tjeranje Beča i Berlina koji su bili saveznici s Turcima u ratu. Godinu dana nakon te kapitulacije Sabor je prestao postojati, a ovaj sadašnji je kokošinjac kako je rekao Z.Vitez.
    Sve mi se čini kako je to Božja kazna Hrvatima koji su se zvali katolicima, a njihovi predstavnici-zakonodavci legalizirali su religiju koja tobož štuje Isusa i Mariju, a vidimo o čemu se radi. Muhamed je bio između ostalog seksualni manijak, a religija muhamedancima znači kako doći do vječnih orgija. Kako se to moglo legalizirati u kraljevstvu koje se je zvalo kršćanskim?

    OdgovoriIzbriši
  2. Postovani blogeru, svaka ti cast i Bog te blagoslovio za ovaj post!

    U jednom kratkom, perfektno argumentiranom, tekstu si razoblicio tko je na celu Novus Ordo crkve, ciji management bjesomucno truje ne samo povjest Katolicke Crkve i crkveni nauk (a samim time i duse vjernika), nego arhi-neprijatelje Katolicke Crkve svim sredstvima gura (i fizicki) u nase crkve. (Da budem iskren nije mi ni stalo sto to rade u onim nakaznim gradjevinama, nastalim nakon II.VK, koje novus-ordosovci nazivaju “crkvama” u kojima se nezna ni gdje je sakriveno Svetohraniste, “oltar” izgleda kao klozetska skoljka, a same “crkve” izgledaju kao bunkeri ili sportske dvorane ili kao kakvi psihodelicni hramovi).

    Ono sto je izuzetno vazno za ovaj trenutak je bas ova uzasavajuca cinjenica da su “katolicki” koncilski oci (ogromnom vecinom: za 2.221, protiv 88 uz 3 nevazeca glasa) usvojili tekst "Nostra Aetate", koji je omogucio i legalizirao “ekumenski” prodor u Crkvu Kristovu i to po cijenu odbacivanja 1.Bozje zapovjedi, jer kako se moze imati bilo kakav “ekumenski” suzivot sa onima koji odbacuju Tvorca zivota (?), a mi imamo dokaze o ljubljenju kurana i zajednickim “molitvama” vise “papa” po muslimanskim hramovima. Kome su se molili? Onome u koga muslimani ne vjeruju?

    Novus Ordo apologeti kazu: " Oni Isusa, istina, ne priznaju Bogom, ali ga ipak časte kao proroka, a također i njegovu djevičansku majku Mariju." !!!
    Moze li normalan covjek imati zajednistva za onima koji odbacuju Boga (?), a ovaj zli Bergoglio na svaki nacin pomaze i sluzi toj paklenoj nakani da se pobornici djavoljeg proroka u sto vecem broju i sto prije instaliraju po Europi i to radi tako da pobornike onoga koji ne samo ne priznaje Isusa Bogom nego jos tako sotonski huli na nasu Majku, Blazenu Djevicu Mariju.

    Moze li itko normalan misliti da Bergoglio i klika oko njega vjeruju u Boga? Po svemu nepobitno ociglednome vjeruju, taman koliko i djavolji prorok i njegova vojska koja nadire bez viza i putovnica u Europu i to sve pod visokim finansijskim, logistickim i medijskim sponzorstvom vjekovnih neprijatelja Kristove Crkve i krscana!

    PK

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poštovani, jedino bih komentirao vaš izraz "zli Bergoglio". Možda bih rekao "pogani", iz principa da možemo suditi djela koja su očigledno zla, a ostaviti Bogu sud njegove duše. U svakom slučaju Bog mu udijelio obraćenje, da ne bi završio u vječnom životu prema svojim djelima, prema svemu onom što čini u Crkvi i svijetu.
      Mada vas razumjem; mislim da je tako lako da se svaki normalni katolik razgnjevi i plane na ovo što vidimo.
      Ne dopustimo da nas ovaj izbaci iz kolosjeka. Činimo kako se Bogu sviđa, ali vjeru nedajmo nikome. U to se ne može dirnuti; raskrinkajmo djela Zla, pokažimo put Dobra.

      Izbriši
    2. Postovani, uvazavam komentar u vezi "zli Bergoglio", jer mi vjera u Isusa Krista ne dozvoljava da ja sudim, jer ja nemam kljuceve koje ima Papa (mada je moj izraz bio u vezi zlih djela Bergoglia), a i takva su moja osjecanja da nikoga ne mrzim i dokaz za to je da nikome ne zelim vjecno prokletstvo, nego svakome zelim da se spasi. To se odnosi i na moje osobne neprijatelje medju kojima se istice Jorge Mario Bergoglio, alias “papa” Franjo. On je moj neprijatelj jer je direktni krivac za deformaciju koja se desila sa mojom djecom, koja su sada odrasli ljudi, zavrsili teske fakultete, rade odgovorne poslove, ali koji su pod uticajem ideologije kojoj je vrhunac “amoris leatitia” promjenili zivotne nazore zbog cega smo u sukobu, jer mi je nepodnosljivo da moja djeca, koju mi je Bog povjerio, odpadaju od Bozje nauke i to zahvaljujuci kome (?) – zahvaljujuci onome koji je najodgovorniji pod kapom nebeskom za rast i razvoj svakog krscanina u vjeri i za obracenje nekrscana.

      Na dodatni komentar potakao me Emil Brusic sa kojim se u potpunosti slazem u svemu sto je napisao, ali sada se posebno osvrcem na ovo: “Nisam šokiran iako prvi puta čujem za takvu gnjusobu o Bogorodici.” , jer gnusoba u vezi Bogorodice ne nedostaje od nekih drugih zbog kojih je i nastala “Nostra Aetate”.

      Nije tesko doznati za pozadinu – pravu urotu- u vezi nastanka saborske deklaracije “Nostra Aetate”, ciji glavni cilj je bio inkorporirati nekrscanske religije u zivot Katolicke Crkve, ali tu se prije svega radilo o Židovima, a ostali su bili kolaterala da bi se prikrila stvarna namjera (tko je zainteresiran jos uvjek moze pronaci cinjenice o ovome). Poanta je u tome da se “ekumenizam” odnosio i na one – talmudiste, koje se mora osloboditi krivnje njihovih predaka za Isusovo ubojstvo – koji se nikada nijesu odrekli svoje “religije” koja je propovijedala i propovijeda to sto propovijeda i prema kojima su muhamedanci mala djeca (pored svog horora u vezi njih). Obracenim krscanima Židovima (ili bilo kome drugom obraceniku) nije nikada trebala nikakva saborska deklaracija da bi bili dio Crkve Kristove, sve ostalo je poganski-bezbozni melting pot!!!

      Ne mogu zbog gnusanja citirati sotonske gnusobe koje propovijeda Talmud, samo cu navesti jedan “biser” po kojemu je “Isus kopile Marije i nekog rimskog vojnika”. Talmudistima je prosle godine talmudisticki-“Sorošov suradnik” , pripovjedac viceva o “gresniku”, “raspetom razbojniku” i “porazenom na krizu” Isusu - Bergoglio u Jeruzalemu ljubio ruke !!!

      PK

      Izbriši