nedjelja, 5. srpnja 2015.

Đavolski plan "gay" braka

Komunistički ruski talmudski židov, Masha Gessen, na konferenciji pri Sydnejskom Festivalu Autora, 2012-te (izvadak iz videa danog dolje):"Očito je da bismo trebali imati pravo na brak, ali također mislim da je očito da institucija braka ne bi trebala postojati. ... Borba za homoseksualni brak općenito uključuje laganje o tome što ćemo učiniti s brakom kad stignemo tamo (opaska: podrazumjeva se na vlast) - jer mi lažemo kad kažemo da  institucija braka neće promijenit, a to je laž ".
"Institucija braka će se promijeniti, a to treba biti promjenjenoi.  I opet, ja mislim da ne bi trebala postojati. A ja ne volim sudjelovati u stvaranju fikcije o mojem životu. To nije ono što sam imao u misli kad sam izašao (opaska: iz ormara) prije trideset godina. "


Tko je doista iza svega ovoga, vidi se iz ovog nastupa liberlnih pro "gay" aktivista u glavnom gradu Teksasa. Pjevaju, imitirajući melodiju poznate kršćanske pjesme "Amazing Grace", himan Sotoni, "Hail Satan":

Da ovi elementi nastoje prodrijeti u Crkvu, praveći hršum, po riječima Sv. Petra “oko vas oblijeće đavao kao ričući lav spreman da vas proždere”, mogu samo slijepi ne vidjeti, ali ako se to ne bi htjelo vidjeti, ili čak prikrivati, e onda je to nešto drugo.Kao po dogovoru, na medijima Sv. Stolice može se naići na prizore koji se stave, a onda skinu sa stranica. Npr., prošle godine Radio Vatikan na njemačkom jeziku objavio je jedan članak govoreći da sodomizam (koriste druge riječi) ne treba biti liječen, prikazujući dva sodomca lubeći se, umotani u duginu zastavu. Drugi put, ovdje cacheverzija, dvije sodomkinje ljubeći se dok jedna nosi dugine boje na narukvici. Osoba odgovorna za Radio Vatikan je, iznenađenje, isusovac, poi menu O. Bernd Hagenkord. Mlađi od ovih dvoje:Odgovorimo na ove prodore stavom, žrtvama I molitvama. Neće uspjeti, ali ne dajmo se prevariti laskavim (maker i ne znao šta ovjde ima laskavo; meni je odurno; guba) riječima.
“Odlazi Sotono, i sve stranke njegove. Pobjeda pripada Lavu iz plemana Davidova”.
Nema komentara:

Objavi komentar