nedjelja, 12. prosinca 2021.

Poruka Alexandera Tschugguel o dramatičnoj situaciji u Austriji

 

Ovo je poruka Alexandera Tschugguel, mladića onda od 25 godina koji je bacio idol Pachamama, izloženog u jednoj crkvi u Rimu baš u vrijeme prije plandemije. Ovaj katolički aktivist poručuje svima o dramatičnoj situaciji u Austriji, koja počinje od prvog sječna iduće godine. Samo jedna opaska dragi Alexander: ne pozivaj se na demokraciju, jer ovo nam je demokracija dala. I samo da znate jednu stvar: svi oni koji se cjepe, učestvuju i doprinose ovom kriminalu. Obratite se dok imate vremena:

Danas su austrijske novine objavile pravila koja austrijska vlada želi uvesti već 1 siječnja ovdje u Austriji. Ta pravila kažu da ako niste cjepljeni možete biti kažnjeni do 2000 eura SVAKI PUT kada vas „uhvate“ necjepljene.

Ovo može značiti i eksplicitno je rečeno da možete biti kažnjeni više od jedan put dnevno...3, 4, 5 puta... ako ste necjepljeni. Ako odbijemo platiti vlada želi da nas stavi u odvojene zatvore, koje napravili za necjepljene... do godinu dana!!!  Ako niste cjepljeni možete se suočiti sa zatvorskom kaznom do godinu dana.

To je razlog zašto trebam vašu podršku... svi mi austrijanci, mi trebamo vašu podršku... Molim vas, otiđite kod vaših državnih zvaničnika, do lokalnih austrijskih ambasada ili zatražite od svojih ambasada u Austriji da primjene što više pritiska na austrijsku vladu... samo da vas informiram, naš novi kancelar, kao što znate naši kancelari se brzo mjenjaju posjednjih tjedana, naš novi kancelar Karl Nehammer je bivši šef policije... on ja taj koji je uspostavio pravila policijske države posljednjih mjeseci i sada želi nastaviti sa tim na način koji se jedino može nazvati tiranski i totalitarni. Trebamo vašu podršku. Molim vas zaustavite austrijsku vladu da pretvori Austriju u policijsku državu. Mi Austrijanci smo laboratorijski miševi zapadnog svijeta... slobodnog zapadnog svijeta... Ako se ovo dogodi nama, dogoditi će se i svim drugim zamljama. Ne želimo imati te „karantinske kampove“. Mi ne želimo imati ta užasna pravila koja razdvajaju obitelji, razdvajaju ne samo vjernike nego i sve Austrijance. Samo razmislite... jedna trećina Austrijanaca je necjepljena... austrijska vlada sada vrši pritisak na te ljude. Znači jedna trećina populacije ili se mora cjepiti ili se suočava sa zatvorom... samo da vam dam sliku cijele situacije... ovo znači da austrijaska vlada zvanično kriminalizira opoziciju... opoziciju ovome. Dakle ovo je još jedan korak, ovo je jako nedemokratski i stoga se moramo boriti protiv ovoga. Apelujem MOLIM VAS DIJELITE OVAJ VIDEO. Molim vas primjenite što je moguće više pritiska na vaše političare da zatraže ili prisile austrijsku vladu da se udalji od ovih užasnih pravila... i da ih ne uvodi.

Hvala vam svima!!! Budite blagoslovljeni... neka vam je blagoslovljeno vrijeme adeventa u ovim zbilja ludim i tiranskim vremenima... mislim da je jako važno da slavimo Božić što ljepše i bolje jer ovo može biti posljednji Božić barem ovdje u Austriji, gdje možemo biti sa svojm obiteljima na način kako smo to bili posljednih godina... Bog vas sve blagoslovio... Hvala!!!

Nema komentara:

Objavi komentar