nedjelja, 11. travnja 2021.

BiH i koronavirus, čudni brojevi


 

Zadnja grafika, od 10/04/21, po broju mrtvih na milijun. Makar uz predostrožnost, brojevi ne moraju označavati doista covid, „Prikazan je pokretni prosjek od 7 dana. Ograničena ispitivanja i problemi u pripisivanju uzroka smrt znači da broj potvrđenih smrti umrlih od Covida-19 nije precizan.

Privlači pažnju broj umrlih u Mađarskoj i BiH. Trenutno u Mađarskoj, ponajviše na svijetu, više nego u Italiji ili Španjolskoj prošle godine u najgore vrijeme. Ali BiH vrlo blizu, i to odjednom, za malo tjedana.

S druge strane, Mađarska najviše cjepljenja u Evropi, skoro 30%, dok u BiH skoro ništa, a rezultati slični.

Pitanja: od čega se ljudi zarazuju? Napravljeni su eksperimenti na osnovu oboljenja plućnih stanica u prostoru gdje živi zaražena osoba, i ne dolazi do zaraze. Neki koji su se zarazili uopće ne znaju kako je došlo do toga. Onda, da li je nešto drugo uzrok ove bolesti kad se pojavi? Kao napr. elektromagnetska polja, ili posipanja iz aviona, tkzv. chemtrails. BiH je prije malo tjedana imala vrlo malo slučajeva, i onda odjednom brojke su skočile.

U Texasu su obustavili mjere, maske, distance i slično, i broj zaraženih i liječenih je naglo opao. Hoću reći, radi li se ovdje o političkim potrebama? Tamo gdje političari, iz bilo kojeg razloga, ne žele primjeniti određenu politiku, mogu statistikom postići rezultat koji hoće. Testovi PCR mogu se napraviti već prema broju ciklusa; određeni broj replikacija pokazuje veću zarazu, drugi manju, itd.

Čak i neki prijatelji počinju govoriti da bez cjepiva ništa. Da li je to bio cilj, dovesti ljude dotle da prihvate i traže cjepivo?

Ne popustite toj napasti.

 

2 komentara:

  1. Cijela ta priča sa "koronom" je mutna od samog početka. Živim u HR, pratim vijesti iz Ö,SLO,SRB,BIH...čujem se sa gastarbajterima. Sad treba ovo,sad treba ono. Da politika koristi "koronu" to se vidi iz aviona,sad će lokalni izbori i onda će najedamput brojke padati,kad prođu izbori sve po starom. Napravili cjepivo za godinu dana,moš mislit. Lijekovi se razvijaju desetak godina,a slijedećih desetak otkrivaju nuspojave. Cjepiva su sigurna,jedna od nuspojava je smrt...ostale možda otkriju. Ako su sigurna zašto se (navodno) cijepi na vlastitu odgovornost. Dalo bi se do sutra pisati,puno pitanja malo odgovora a i ono malo (mislim na službene odgovore stožera) je proturječno. Tko zna šta se iza brda valja?
    Ž

    OdgovoriIzbriši
  2. Iza brda se dovaljalo:

    https://www.quovadiscroatia.com/crkva-na-meti-irske-vlade-ispovijedi-na-otvorenom-su-ilegalne-ali-ne-i-razgovor-sa-svecenikom/

    OdgovoriIzbriši