nedjelja, 7. ožujka 2021.

Izrael i cjepivo

 U Izraelu su došli do nametanja identiteta o cjepivu za moći ući barem u neke trgovine:

https://lbry.tv/@misli:6/izraelcjepivo:2

Doista je neshvatljiv stav Izraela prema cjepljenju. Guraju svoje vlastite građane u totalno rizičnu situaciju izlaganja ovim cjepivom, koje to u biti i nije. Čak ne žele cijepiti Palestince, nego samo rezerviraju za Židove ovaj serum od kojeg se umire puno više nego od same (nepoznatog razloga) bolesti. 


Što žele ovim? Biti primjer drugim nacijama za pasti u jamu? Ili prednjačiti u uvođenju sotonskog Novog Svjetskog Poretka.

U redu, nažalost, ali kroz nekoliko mjeseci, i nešto godina, tek onda će moći provjeriti nivo katastrofe koje će ovo izazvati.


Dotle, strpite se. Ako ne možete putovati, ne putujte. Slično za ostalo. Sve ne mogu zabraniti. Nekako će se nešto moći. A kad počnu umirati i bolesti nadirati, onda će ti sami oboljelji  početi tražiti srediti račune sa ovima koji ih bjedno žrtvuju.

Opaska: prelazim na lbry.tv, jer su mi na YouTube izbrisali ne znam koliko videa. 

Usput, savjetujem Telegram kao društvenu mrežu.

Neki preporučeni kanali:

@ChannelCollection
🇫🇷 @GalliaDaily
🇳🇱 @TheDutchOven
🇬🇧 @beadymanor
🇮🇪 @IrelandsWoes
🇵🇱 @visegradtv
🌐 @CIG_Telegram
⚔️ @BellumActaNews
✝️ @LogosPilled
🇬🇷 @GreekBordersGeneral
🇩🇪 @GermaniaPost
🇮🇹 @ID2ELECTRICBOOGALO
🇵🇹 @Invictus_portucale
🇪🇺 @OBomEuropeu
🇫🇷 @chanfr
🌄 @worthfightingfor_telegram
🏛 @identitarian
🏺 @aryologia
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 @lauratowler
📖 @HistoryClearinghouse
🕵🏻‍♂️ @OfficialCombatLVL
❓ @whatchadoinrabbi

4 komentara:

  1. Odgovori
    1. Umiru puno više. Nije trik, osim kod ovog ili onog političara. Što nije slučaj samo u Izraelu.

      Izbriši
  2. Što mislite o ruskom cjepivu protiv korone, je li pravo cjepivo ili je lažno, kao Pfizerovo i ostala tzv. cjepiva? Meni je bilo enigma kako to da Putin, kojeg smatram za borca protiv Novog svjetskog poretka, da proizvesti neko rusko cjepivo protiv korone, kad je sama plandemija "false-flag" tj. umjetno izazvana, po meni od strane elite Kine, EU-a i SAD-a, kako se dao zavesti na proizvodnju cjepiva.
    Inače, još nisam došao do informacije je li rusko cjepivo napravljeno od stanica pobačene, nevine dječice, kao što je npr. Pfizerovo, pa bih volio znati postoji li neke informacije o tome. Rusko cjepivo navodno ima puno manje nuspojava od ostalih tzv. cjepiva, ali mislim da je ipak najbolje ne cijepiti se s nijednim. Ne cijepimo se i ostanimo zdravi, to je očigledno nova potrebna pouka u ovom orwellovskom svijetu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim isto što i vi.
      Izgleda da Sptunik, rusko cjepivo, nije napravljeno koristeći stanice koje potiču iz pobačaja.
      Ipak, nije dobro što se netko prisiljava na cjepljenje. (Ako danas prisilimo na nešto što nije tako loše, tko zna što će biti sutra?)
      S druge strane, izgleda da nije tako opasna kao ove što se daju na Zapadu (a i drugim zemljama).
      Vrlo je negativno što se ljude prisiljava na ovo cjepivo, i inače na cjepiva, jer se ide protiv ljudskog dostojanstva. I ako to cjepivo ne bilo tako loše, budući je obavezno, tko zna što će biti sutra? Da li će sutra obavezati na nešto puno gore?
      Ne, to nije u redu.

      Izbriši