utorak, 6. lipnja 2017.

Sionizam je rak rana; islamski terorizam u Evropi, pa i šire, njen simptom

Pretpostavljena i naveliko veličana, postavljenja kao uzor i dika i sljedba «zemljama u razvoju», «sloboda izražavanja» u Evropi, postoji samo u programiranom smjeru. Programiranom od onih koji misle za sve podložne, u ime «demokracije i ljudskih prava» koji ih trebaju osloboditi.

Na primjer, jedna majka kritizira homoseksualizam citiruji Bibliju na facebooku, i njena stranica odmah je dokinuta. Na stotine je takvih primjera, i mnogo gorih. Dolazi čak i do tužbi od strane vladinih institucija, privremenog oduzimanja djece dok je jedan roditelj poslan u pritvor, drugih nevjerojatnih pojava koji se mogu mjeriti samo s djelovanjem sovjestkih tajnih službi u vrijeme Staljina, ili rumunjskih za Čaučeskua. Možda je situacija u neku ruku još i gora, jer današnja tehnološka sredstva dozvoljavaju neviđenu mogućnost špijunaže i kontrole «velikog brata». Makar komunista, Erich Fromm je imao pravo u svojoj «Psihoanalizi modernog društva» u kojem je podcrtavao da «zapadno društvo ima za cilj stvoriti individualce koji se osjećaju slobodnima, ali u biti čine ono što se od njih zahtijeva da čine». Drugim riječima, netko se doslovno šprdači s njihovom «slobodom» i viče im u uho: «budale». To da, uvijek uz osmijeh. Šalje te u zatvor, truje ti hranu, isključe te iz društva, a sve uz osmijeh.

Poznat je bio slučaj i sa španjolskim povijeničarom PioMoa. Napisao je na facebooku da je «homoseksualizam» ideologija koja iskorištava homoseksualce, i slično. Sve argumentirano i potkrijepljeno činjenicama. Stranica izbrisana. Nitko u glavnim medijima nije se obratio na taj slučaj. Koji poznaju životnu crtu ovog intelektualca, znaju o čemu se radi. Riječ je o bivšem pripadniku ljevičarske terorističke grupe «GRAPO». Dok je odležavao u zatvoru zbog svojih zlodjela (makar, hvala Bogu, ne zbog krvnih zločina), iskoristio je priliku za istraživati u arhivima Španjolske Socijalističke Partije, posebno u vremenu od prije i za vrijeme španjolskog građanskog rata. Budući je ideloški bio «s njihove strane», pustili su ga vršiti istraivanje. Međutim, tu je Pio Moa naišao na dokumentirane i planirane zločine i zločine provođene od socijalista: planirana ubojstva nedužnih čija je jedina krivica bila ne biti socijalista, zarobljavanje i mučenje u tajnim ćelijama po sovjestskom načinu rada, i sl. To je mu je otvorilo oči i počeo objavljivati knjige o socijalističkim zločinima za vrijeme i predvrijem građanskog rata. Budući je samo iznosio činjenice, nije mogao biti opovrgnut, već samo biti stavljen na listu de facto zabranjenih i «ušutkanih» pisaca.

To je, u kratkim crtama, Evropa danas. Imamo milijun takvih primjera. Kao što je kod nas zabranjeno pisati o Hudoj Jami, i povijesnim činjenicama poput tih.

S druge strane, Islam i laicistički napadi na kršćane imaju svu slobodu djelovanja. U Velikoj Britaniji su dopuštene madrase gdje se pokazuje kako odsijeći ruku primjenom šarije. Kao što i dopuštaju četvrtikontrolirane od šarije.

Zapad ima tehnološli najbolje obavještajne službe. Imaju veliko iskustvo, sredstva, i novac. Takav način rada i takva politika nije «nešto što se otelo kontroli». Ne. To je totalno kontrolirano i inducirano.  Za primjer smo stavili progon protiv kršćanskih manifestacija i to tek na digitalnim mrežama. Da ne govorimo o javnom ispoljavanju mišljenja. Dok je s druge strane dopušteno vrijeđati kršćane.



[Gore, prva slika: španjolske feministkinje u Sevilji rugaju se katoličkim procesijama. U samom Velikom Tjednu napravili su procesiju u kojoj su nosili lik vagine. Tuženi od udruge Katoličkih Advokata, oslobođeni na prvom sudu zbog "slobode izražavanja".

Druga slika: španjoslki "umjetnik" Abel Azcona izložio je bogohulno "djelo" jednostavno sačinjeno od riječi "PEDOFILIA", ali napravljenu od posvećenih hostija koje je prikupljao glumeći pričešćivanje. Čak je ostavio i snimljenu potvrdu svojih planiranih akcija, dan za danom. Sudac ga je oslobodio optužbe pozivajući se na "slobodu izražavanja".]

Dakle, ne radi se o «greški sustava». Sustav je taj, činjenice o tome govore, koji dopušta što hoće, makar se radilo o kriminalnim činima – dopuštanje šarije na evropskom tlu -, i proganja što također hoće – javna ispoljavanja kršćanskih stavova o moralu.

Idemo dalje. U Evropi je dakle dopušteno stvoriti čudovište. Dok je s druge strane to čudovište – u svom današnjem ispoljavanju i djelovanju kao ISIL; donedavno Al Qaeda – napravljenu u laboratoriju CIA i Mossada, tj. zatvorima u Iraku nakon 2003. gdje su bili pod kontrolom i stimulanskom uhvaćeni integristi nakon drugog raka protiv Sadama. U takvoj nezdravoj sredini zadojenoj mržnjom – 10% djece iz Faluye blizu Bagdada rađa se sa genetskim poremećajima zbog savezničkog bombardiranja te regije radioaktivnim bombama – američka i izraelska inteligencija (CIA i MOSSAD) dali su intelektualnu podlogu i sredstva za stvaranje nove kriminalne organizacije koja će im služiti za obaranje šitske osovine Iran-Sirija (pogledati između ostalog istraživanje Garikai Ghengua, © Garikai Chengu, Global Research, 2017). U biti, američka pretenzija je slabljenje Kine i Rusije, jedinih militarnih sila koje mogu stati nasuprot Amerike. Svakako, da ne kažemo glavni cilj je bio širenje Izraela i stvaranje njegove sigurnosne zone na uštrb Sirije.


[Glavni Vođa Irana jednostavno potvrđuje: Imate pakao kojeg su oni sami stvorili.]

Ovakvi pomaci objašnjavaju arapsku reakciju protiv Qatara. Naime, Qatar se usudio htjeti poboljšati svoje odnose sa Iranom, a to je nedopustivo. Veliki američki prijatelji, na čelu sa Saudijskom Arabijom, to nisu mogli oprostiti. Žalosno je vidjeti današnju egipatsku vladu u tom krugu, što je objašnjeno težinom njihovog sunitskog identiteta, kao što osvjetljava tolike terorističke napade na kršćane u Egiptu: previše egipćana vidi za dobro ISIL-ove akcije i gledaju na drugu stranu. Ne postoji prava volja Al Sisija za obezglaviti nosioce mržnje u ilsamskom egipatskom ideološkom sklopu. Prvo su suniti, a onda sve drugo. Al Sisi nije ni blizu toliko sekularan kao što je to Assad, ili u svoje vrijeme Sadam (ne hvalim sve Sadamove čine; Bože sačuvaj, ali Irak nije mogao imati ništa bolje. Uostalom, bio je nahuškan u rat protiv Irana upravo od Zapada. Tada im je Sadam bio dobar.). Postoji, na koncu, i potvrda djelovanja Al Sisija: Saudijska Arabija je bila upravo njega podržala u predsjedničkoj kampanji nasuprot braći muslimanim i Al Musri. Oni su bili podržani od Qatara. Saudijci su uložili u Al Sisija 12. 5 milijardi dolara, dok Qatar 4.6 za Muslrija. Doista, ne zna se tko je gori od njh.

Vraćamo se na polaznu točku: ISIL je djelo Izraela i Amerike. Nastale mase izbjeglica nisu upućene u dosta blizu i moćnu Saudijsku Arabiju, gdje postoje instalirani šatori za oko tri milijuna «hodočasnika» u Meku koji se koriste jednom godišnje. To je ogromno naselje koje raspolaže sa uređajem za klimatizirani zrak na svakom šatoru. Za nevjerovati. Osim toga, kako kaže Putin, u Arabiji običaji izbjeglica tamo su zakon, zašto ne idu tamo? Elementarno razmišljanje koje nikada nećete čuti na glavnim medijima.



Znamo koji je cilj usmjeravanja izbjeglica prema Evropi: stvaranje multikulturnog društva koje će potpuno izblijediti njen identitet, uz traženje totalne dekristijanizacije. Ali i ovo su samo sredstva, cilj je razoriti zemlje gojima da bi iste mogle lakše služiti mesijanskom Izraelu. Sionisti ne žele da ih Evropa stavlja pod upitnik. Da ne bi do toga došlo, Izrael ucjenjuje Evropu navodnom kontrolom ISIL-a. Perfecto je to označeno na ovom videu izraelske službene propagande (kanal Support Israel). ISIL je predstavljen kao prijetnja Evropi (predočenoj srednjovjekovnim dvorcima – oznaka njene kršćanske tradicije koja je priječila židovski utjecaj; i zbog toga toliko omrznuta od njih), u obliku velikog kamena koji se neizbježno kotrlja prema «naselju dvoraca» - Evropi).



Izrael, u obliku gorostasa svim silama nastoji spriječiti prijelaz gromade preko grada, i u tom nastojanju, jedva uspijeva u svom pothvatu šteteći petom tek jednu građevinu «naselja dvoraca» - interesantno, radi se o jednoj crkvi.



Iz «dvoračkog naselja» počinju bacati smješne kamenčiće iz malenih katapulta, pretpostavlja se prema gromadi koja dolazi prema njima, ali hici padaju na Izrael. Ovaj, uvrijeđen nezahvalnošću (glupih, nespretnih i nesposobnih) evropljana, pušta konačno kamen prema gradu koji nestaje satran pod kamenom.

Morbidna laž. Izrael je taj koji je stvorio kamen i šalje ga na Evropu. Točka. To je realnost, to je zbilja, to je naša mora koju moramo podnositi i kojoj se oduprijeti:

Kamenu kao alatki, sionizmu kao uzroku.

Sažeto, premise su slijedeće:

1)   Monstrum je napravljen od sionizma. Sionizam ga koristi za alatku kojom može napraviti nered i prijetnju u bilo kom trenutku. Pogledajmo slučaj Filipina. Predsjednik Rodrigo Duterte počeo se opirati Americi. Čak je i pretjerao u svojim izjavama, nazivajući skoro budalom Obamu, i sl. Ali američka osveta je strašna. Za samo vrijeme posjete Rusiji podigli su mu ustanak šaljući istrenirane ISIL-ovce na Mindanao. Još jedan primjer instrumentalizacije ISIL-a.
2)  Monstrum se nakanski tolerira u Evropi, gledajući na drugu stranu dok se perfektno zna da se formara na njenom tlu. Uz sveopću podršku glavnih medija. Dolje, CNN manipulira vijest u Londonu, dajući antiterorističke plakate muslimanima na ulici.


3)  Dovode se na stotine tisuća izbjeglica u Evropu. «Obalne straže» u biti služe ne za čuvati obale, već za dovući «izbjeglice», to jest okupatore.



Zaključak je:

Planski se želi razoriti Evropa, njeni korjeni, njen identitet. LGBTI pokret, uz podršku praktično svih partija, barem većih i podržavanih od medija, je programirani saveznik Islama. Cilj mu je moralno urušavanje Evrope, za njen lakši pad. Tko digne glas protiv LGBTI – lobija i Islama, taj je ekstremno desničarski homo i islamofob. Kažnjava se onaj koji prosvjeduje protiv islamskog i homoseksualnog totalitarizma, dok se dopušta duhovno i psihološko trovanje u džamijama, i financira se LGBTI pokret iz javnog budžeta.

Vladajući krug svijesno ide ovim pravcem. Ovogodišnji program rada kluba Bilderberg je na ovim točkama: Rusija, Trump, identitetski pokreti i informacijska borba.

To je njima problem: Rusija koja im se otima (Putin im kaže: ISIS vrši atentate u Evropi, a vi nas okružujete raketama; komentar koji nije prenešen u zapadnim medijima), Trump koji ne igra potpuno po njihovoj muzici ali nije naš ni spasitelj ni pomoćnik, identitetski pokreti – posebno Mađarska, Slovačka, Češka i Poljska. Najviše od svih Mađarska. U zapadnoj Evropi ovi pokreti su još dosta pod kontrolom. Internet im je ne mali problem, jer društvene mreže, alternativne stranice i blogovi imaju sve više čitatelja i vrše značajan utjecaj na mentalitet prave oporbe. Zbog toga kažnjavaju kritička razmišljana od facebooka pa nadalje. U Klubu Bilderberg ne govori se o Islamu kao probemu Evrope. Jer je Islam njihovo sredstvo.

***

Nećemo samo izložiti problem; ponuditi ćemo rješenje na kojem se treba raditi. Rješenje upravo počiva na onim elementima koje nastoje zatrijeti današnji Veliki Brat: identitetski pokreti i kršćanska podloga. Ta dva elementa su prava protusustavna elementa, ne anarhisti, ne komunisti, ne hipići. To je sve pravi sustav. Mi smo prava oporba. Mi trebamo dati svoje živote za ovaj cilj, ne ubijajući nevine, već boreći se protiv zla.

Borba u kojoj ćemo pobijediti, jer je Bog s nama. U to nemojte ni najmanje sumnjati.

Ali svaka borba treba svoju metodu. Po mom poimanju, nakon godina razmatranja i proučavanja socijalnih fenomena, pobjeda neće moći doći preko liberalne demokracije, već organskog rada iz baze. Demokracija je alatka moćnih da navodno preko slobode, dovede do ropstva programski iskvarenih masa. Takva masa nikada neće moći glasati za nešto dobro i konstruktivno. Ovakva demokracija je oruđe zla.

Zašto je zapadna demokracija demonizirala Franka, Musolinija i inače Fašistički pokret? Jer, unatoč svojim greškama, fašistički nazor gospodarstva je bio usmjeren običnom puku. U biti, fašizam je imao mnogih socijalističkih elemenata, ali za razliku od sovjestskog iskustva i tiranije, podržavao je individualnu inicijativu, štiteći radnike. Unatoč ne malim greškama, fašistička Italija je ogromno uznapredovala za vrijeme Musolinija, Španjolska još više za vrijeme Franka. Grčki fašisti za malo godina napravili su pristojne uvjete za rad i napredak. Javno se suzbijao porok i poticao rad. Stoga, Zapad nije imao za žurbu boriti se protiv fašizma zbog njegovih loših strana, već zbog njegovih uspjeha. Jer nije se moglo dopustiti da neko društvo napreduje na gospodarskom i kulturnom planu mimo liberalne demokracije i komunizma, i jedno i drugo osuđeno na rasulo, kao što to možemo provjeriti.

Svakako, ne treba pasti u fašističke greške. Jedan od najboljih projekata bila je španjolskih falangista. Imali su dodirnih točaka s fašizmom na samom početku, ali brzo su napuštene. Sam njihov osnivač, Jose Antonio Primo de Rivera, strijeljan od komunista na protuzakonitom sudu početkom građanskog rata 1936-te, distancirao se hitro od Hitlera i Musolinija jer nisu imali kršćansku podlogu. «Ne možemo se sporazumjeti sa Hitlerom, jer ne vjeruje u Boga», pisao je.


[Španjolske Falange nisu partija na usluzi kapitalizma. Lažu koji to kažu! Kapitalizam smatra proizvodnju iz pesperktive sustava bogaćenja manjine. Dok FE gleda na proizvodnju u sveukupno, kao zajednički poduhvat, u kojem se mora postići, koštalo koliko koštalo, blagostanje svih.]

Falange su radile na kulturnom i duhovnom odgoju posebno mladih, i cijelog društva. Potencirao se rad, učenje, vjera i domoljublje. Mladi su imali svoje izlete, konferencije, atraktivne aktivnosti u kojima su drugovali u zdravom okružju. U isto vrijeme, bili su socijalno jako aktivni, pravi aktivisti. Kad je trebalo bilo gdje poći na prosvjed, imao si hrabre falangiste koji nisu uzmicali. Stvarane su bile humanitarne mreže za zapošljavanje osim kulturnih, formativnih i zabavnih aktivnosti. Na taj način se stvarala baza s kojom si poslije mogao računati.

Greška falangi je bila jer su s vremenom zapustile duhovnu dimenziju. Uz to, šezdesetih godina dođe do drugog vatikanskog sabora, koji je sedamdesetih doprinio hipilandiji. «Bitno je ljubiti bližnjega», počeše govoriti. Svakako, ali ne zapustiti vjeru. Što neprijatelj upravo posija, i naivni nasjedoše, pa svi platiše. Uz to, posijaše goli otrov: nema pakla, svi «kršćani» smo jedna Crkva, i muslimani vole Boga i «klanjaju mu se», itd. Udariše na liturgiju i uvedoše pljeskanje rukama, dovodeći katolike na nivo idiota. Pri takvoj socijalnoj kršćanskoj bazi, nestade i falangi.

Još jedan primjer za imati u vidu: Wilders. Ne može uspjeti jer nema bazu. Radi se o hrabrom čovjeku, koji svaki tjedan mora ići u drugi stan da ga ne bi ubili, ali koji kao stijeg podiže «evropske vrijednosti». Ali to je «liberalna sloboda». On hoće da braneći u biti slobodu za raskalašenost se odupre Islamu. Nemoguće je to. Bez rada na stvaranju zdrave baze, nema se šta očekivati.

Potrebno je dakle ići prema gospodarstvu koje njeguje korporativizaciju ali iz baza, mimo bilo koje primjese socijalizma. Rad s mladima na duhovnim i patriotskim dimenzijama. Jer je upravo to što napadaju globalisti. S pravom.


[Falange, ženska sekcija, Španjoslka 50-godine. Formativni sat voditelja grupa. Dolje, izlet muške sekcije. Rasizam nikad nije bio problem za onoga tko zna vrednovati svoj narod, i ne dopušta da bude zatran. Druga kultura može poštovati samo onog tko poštuje svoju.]



Takvim načinom rada stvoriti će se identitetska mreža u svakoj naciji, koja će se trebati obogaćivati iskustima sličnih pokreta u drugim državama. Jer mi ljubimo Evropu, ali Evropu naroda, kršćanske podloge. Svako dovoljno veliko mjesto treba imati lokalnu ćeliju i odgovarajuće ravnateljstvo koje će upravljati i usmjerivati aktivnosti.



[Članovi Narodne Partije Naša Slovačka. Pet milijuna duša u Slovačkoj, od kojih 2.000 muslimana, i zabranjeno javno ispoljavanje Islama u Slovačkoj. Brane svoju naciju i njene kršćanske korijene. Kad je slovačka vlada bila pristala na pritisak Angele Merkel i odlučila prihvatiti nekoliko tisuća izbjeglica, Marian Kotleba, lider Naše Slovačke organizirao je nevjerojatan marš protiv te nakana, koju je vlada iskoristila da opravda ne primanje niti jednog izbjeglice. A ti Evropo plači dok te kolju.]





Dugoročni program koji je već sada započeo i odigrava se u ne malo evropskih država. Zašto bi se inače Bilderberg brinuo o tome?

Počni danas. Ali usmjeri energiju doista za Domovinu.


Post Scriptum: U Hrvatskoj ustaški pokret pravi više krupnih grešaka. Savez s Hitlerom s jedne strane; s druge koncept muslimana kao "hrvatskog cvijeća". Te dvije iznimne greške upropastile su nacionalnu borbu u Hrvatskoj. Nacizam je poganstvo, dok muslimani nikada neće biti ničije cvijeće. Sekularnom i razumnijem njihovom dijelu jedina opcija jest odricanje od Islama. Inače, biti će sami prve žrtve radikalnih islamista, kako je to bilo od samog Muhamedovog vremena do danas.

Nasuprot, slična je situacija sa srpskim "rodoljubljem".


Svaki narod ima pravo na svoj identitet, ali dok kod srba to bude pod četnicima, biti će zlo sebi i ostalima. Dok se ne otresu ovog prokletstva, nikad od njih neće biti ništa. Može izgledati paradoksalno, ali hrvati i srbi su pozvani na suradnju na mnogo drugačijim postavkama od onog što se iskusilo u zadnje barem stoljeće. Upravo je italijanski fašizam iskoristio iracionalnost hrvatsko srpskih odnosa za pokušati (konačno i zauvijek) pripojiti dobar dio Hrvatske (i Crne Gore). 


Knjiga Fra Andrije Nikića "Stradanja hrvata Hercegovine od 1942. do 1944. svjedoči originalnim dokumentima o od italijana dopuštenih pokolja hrvatskih seljaka od strane četnika. Cilj je bio da ustaše zaborave na dobar dio Hrvatske u italijanskim rukama i okrenu se neprestanim sukobima s četničkim trupama. Poptuno Cezarovo geslo "zavadi pa vladaj".

Dakle: fašizam stavlja na prvo mjesto Državu i Naciju, i to nikad ne može dati dobar plod. Vidimo uostalom kako je to završilo i na Hitleru i Musoliniju. Pavelić i Mihajlović bili su dosta u tom mentalnom sklopu. Načelo ustaše su se pozivale na Crkvu i vjeru, ali kako vidimo uz velika i neprihvatljiva skretanja. 

Dok su falange (španjolske i također libanonske; nešto od toga imamo u Slovačkoj danas) imale drugu percepciju. Smatrale su same sebe samo kao instrument u službi Domovine na bitnoj vjerskoj (kršćanskoj) podlozi. Tko će danas odbraniti Evropu od današnje najezde Islama i globalizacije? Liberalne partije?


2 komentara:

  1. Pisao sam o nečem o čemu ste se dotakli na svojem blogu:
    http://krugzemaljski.blogspot.hr/2017/06/fasizam.html
    Sa stajališta kršćanstva i naravnog morala fašizam je manje zlo od liberalizma i komunizma i sigurno moramo biti zahvalni fašistima prve polovine 20.st. što nije cijela Europa, a onda i svijet, pao pod komunizam.
    Međutim, kršćani bi trebali smjerati prema povratku na tradicionalno kršćansko organsko društvo kakvo je nekad bilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako. Ne branim fašizam. Mussolinijev stav je bio dosta poganski. Jose Antonio P.d R. ga je vrlo brzo odbacio.

      Izbriši