nedjelja, 3. srpnja 2022.

gab.com...

 Najbolje je koristiti gab.com 

Makar se ne identificiram sa Donald Trump0m, kad su mu usred kampanje dokinuli twitter račun, bilo je jasno da se sve te mreže ne mogu koristiti, odnosno da su pod apsolutnom kontrolom svjestkih moćnika: youtube, Facebook, Instagram, itd. Inače, početi napuštati google.

Treba tražiti alternativne medije, koji dopuštaju pravu slobodu izražavanja. Preporučujem dva: Gab i odysee (za video materijal).

Sigurno ćemo se naći na tim širinama.

Bog vas blagoslovio



Broj komentara: 5:

  1. Što odustajete od bloga?! Šteta, bio je jedan od rijetkih pravih, pravovjernih, kršćanskih, a nadasve britkih i istinoljubivih hrvatskih blogova. Žao mi je ako je to istina. Ali, ako ništa drugo, onda bi barem mogli objaviti kako se zovete na gabu ili na odysee, jer vas još pod ovim sadašnjim imenom nisam našao. Božji blagoslov i zaštitu Presvete Djevice želim za Vas i Vašu obitelj, Grešni carinik

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala lijepa. Tražite pod istim imenom kao i blog, skupa ili rastavljeno. Nemam nekih slika zasad, niti nekog objavljivanja, ali nešto stavim u očekivanju više Hrvata na gabu. Ima nekih stranica, slijedim ih, ali skoro ništa ne objavljuju. Nistam odustao od pisanja, ali želim napustiti svijet google, barem kao uobičajeni korisnik. Iz principa. To znači google, facebook, instagram, twitter. Ali gab je ok. Mislim da ih treba podržati.

      Izbriši
    2. Hvala Vama na odgovoru, a i na svemu dobrom s Vašeg bloga otkako Vas pratim. Božji blagoslov

      Izbriši
    3. Možete li reći koji je vaš gab? Pozdrav.
      Inače, nije samo ovaj blog.

      Izbriši
  2. Za Roberta: Ja i moj duhovnik priko vase stranice smo upoznali sedevakantizam.Zeljeli bi smo s vama stupit u kontakt al neznamo kako
    “Grešni carinik” me je našao na gabu. Tražite isto ime bloga, ali bez gmail.
    I na adresu: naprijedamalo@gmail.com

    OdgovoriIzbriši