srijeda, 20. ožujka 2019.

Ovi će nam davati lekcije o rasizmu?: Kushnerovi (Trumpov zet) roditelji prezirali nevjestu šest godina jer nije bila Židovka

Jaredov brat, muž Ivanke Trump (obraćenice na židovstvo), nije mogao biti na obiteljskim proslavama sa svojom ženom Karlie Kloss... jer ova nije bila Židovka.



Tek kad se je i ova obratila na židovstvo, onda su je prestali ogovarati iza leđa, i primili negdašnju "šiksu" (shiksa) - prezirno ime za nežidovku - u svoje vrhunsko društvo.

Ovi ljudi uče nas o "rasizmu". Drže cijeli svijet pod svojom čizmom, i svojom lihvom.

Mediji su u njihovim rukama. U Australiji zovu krivim sve bijelce zbog novozelandskog napada. A kad neki napad džihadista, onda "nisu svi muslimani takvi".



Protiv ovog zlog duha, treba molitva i post.

Ali prije toga, svet život. Jer bez toga, nema Božje pomoći.

Dalje, širiti konstruktivni i kritični način razmišljanja u tvojoj okolini. Tako će se pripremiti humus za nešto bolje sutra. Kad, ako Bog dadne, budemo se mogli bolje oprijeti ovim napadima.

Zbog toga je internet ključan za ovu borbu. I društvene mreže. Nije bez razloga WhastsApp smanjio slanje poruka na samo pet kontakta. Koristi Telegram. I pravi mreže informacija koje primaju više kontakta.

Borba je na svakom nivou.

Nema komentara:

Objavi komentar