srijeda, 23. svibnja 2018.

Cari fratelli massoni... Plačite!

Prije par godina Kardinal Ravasi, naš stari poznanik, napisao je pismo navedenog naslova: "Cari fratelli massoni" - Draga braćo masoni, upućeno "braći" masonima.


[Slika je malo preinačena, za zgodu]


i da ne bi bilo "skandala" - današnji katolici imaju debelu kožu i nije ih baš tako lako ni skandalizirati -, reklo se da se radi o ponudi za dijalog, čarobni pojam koji sve rješava.

Svakako, Veliki Meštar Italijanskog Velikog Orijenta (Loža Grande Oriente Italiano), Stefano Bisi bacio se u naručje Ravasiju: jedva smo dočekali! Konačno! Razlike među nama nisu prepreka!


Mada se pita čovjek kojih razlika ima između Bisija i Ravasija. Uglavnom, medeni mjesec. 

Međutim, dogodi se ponekad, vrlo rijetko ali nekad se dogodi, da demokracija donese kakav neželjen plod vladajućem klubu. Tada odjednom milijuni glasača postaju preko noći ksenofobi, homofobi i ostalo. I upravo se to zbilo ovih dana: Sjeverna Liga i Pokret 5 Zvijezda napravili su ugovor o vladi koja će vratiti u zemlje porijekla mnoge ilegalne migrante, i uz ostale mjere jednu neviđenu u aktualnoj Evropi: masoni ne mogu učestvovati u vladi (kao ni mafijaši).


Vijest je bila tako šokantna da je glavna sredstva priopćenja uopće nisu ni donijela. Svakako, masonerija na čelu sa Bisijem odmah je istupila s prosvjedom. Ta zbog čega se igraju figurama i šestarima ako ne da bi mogli vladati i kvariti?

No, Salvini i Di Maio nek se sada dobro čuvaju. Ovi ne opraštaju lako. Bolje reći, ne opraštaju nikad. Svjetska elita, ne samo italijanski šestaroljupci, stavila je ozbiljno na nišan novu talijansku vladu. Dok glavna talijanska sredstva priopćenja otvoreno se zalažu za povećanje duga Italije i što brže svrgavanje nove vlade. Uvijek se pokazuju mrski izdajnici svetog i časnog: Boga i Domovine. Nije li im po volji, nek propadne cijela država samo da bude po njihovom zlobnom nacrtu.

U Evropi postoji izvjesni otpor. Prvo Istočna, a sada i na Zapadu nešto zdravog struji. Austrija i Italija počinju se buniti. Mnogo se treba pretrpjeti da se počnu odvijati promjene. Izgleda da nešto takvo makar još uvijek stidljivo počinje izlaziti na površinu.

Mnogo toga treba da bude pročišćeno, pa da bi se moglo vidjeti nekog uspjeha. Situacija u svijetu ovisi o situaciji u Crkvi. A vidjeli smo kakvih uvučenih ima. "Ako sol postane bljutava, kako će soliti. Ne služi više ničem nego da se baci van da je gaze ljudi".

Da imamo sređenu situaciju u Crkvi, ovo bi bilo k'o šetnja. Ali znamo da nije tako. Stoga, prva nakana molitve jest pročišćenje kršćana.

Uz istovremenu političku i društvenu aktivnost koja Ravasiju ne će biti simpatična.

1 komentar:

  1. Još dok je bio u Buenos Airesu Bergoglio se i javno po restoranima sastajao sa masonima, na zgražanje vjernika, tako da je ovo očekivan ili bolje reći planiran poziv njegovoj "braći" na "suživot".

    Sve što je Crkva naučavala do 2.VK o masonima kao neprijateljima Boga i čovjeka bačeno je pod noge "ekumenizma".
    Sve što je Albert Pike, masonski papa svojeg doba (koji je bio ideolog, promoter i prorok 1., 2. i 3. svjetskog rata koji treba da obezbijede slom Kršćanstva i stvaranje masonskog svjetskog poretka na čelu sa Luciferom (kojega je Pike častio kao masonskog boga i "velikog arhitektu svemira") kao da nije poznato "svećenicima" u Vatikanu koji skidaju gaće pred masonima (što je ustvari dosljedno sa gay "ideologijom"), ali i to je očekivano od "bratske" družine "Alta vendita", koji na tome da zavladaju Vatikanom iznutra predano rade već stoljeće. Eto uspjeli su!

    Još samo da dočekamo slom ovoga zla, ali nitko ne zna kada će Isus doći da slomi ovaj jaram i oslobodi vjerni ostatak.

    V

    OdgovoriIzbriši